woensdag 23 augustus 2017

Cannes wat ben je mooi!

Deze zomer stond mijn vakantie in het teken van genieten, relaxen en shoppen! Dat laatste kan je trouwens heel goed doen in Cannes! Dit jaar stapte ik namelijk in de auto voor een vakantie naar het mooie Zuid Frankrijk. In deze post neem ik je mee naar de stad van film, waar de grootste acteurs elk jaar op het filmfestival hun prijs in ontvangst mogen nemen.


Waar zal ik beginnen? Drie jaar geleden ben ik samen met mijn ouders en twee zusjes naar Saint Tropez geweest. We kregen een zwak voor de omgeving, het eten en de mensen. Drie jaar later (nu) hebben we dezelfde plek opnieuw bezocht! Een van de weinige plaatsen die we toen niet hadden bezocht was Cannes. Eerlijk is eerlijk, Cannes wat ben je mooi!

De Franse stad is erg veelzijdig. Aan de ene kant van Cannes vind het filmfestival plaats en zijn er details van film en acteurs te zien, terwijl er aan de andere kant een boulevard met winkels is.

Midden in het centrum zijn de leukste (betaalbare) winkels te vinden! Van Sephora tot Pull & Bear. Ik heb trouwens het Cheeck Parade palette van Benefit gekocht! Laat even in de reacties weten of ik hier een review over kan schrijven.

Iets meer afgelegen van de grote winkelstraat, zijn de grote namen te vinden. Onder andere Céline en Gucci zijn hier te vinden. Wow, wat een enorme winkels zijn dat! Stiekem zou ik een keer rond willen kijken. 

Na al dat geshop is er natuurlijk niets zo verkoelend als een frisse duik! Het strand ligt aan de boulevard. Er zijn verschillende delen strand, een openbaar strand maar ook een exclusief strand.

Ben jij weleens in Cannes geweest?
 

4 opmerkingen:

 1. Super leuk lijkt me het daar! Ik ben enkel nog maar eens naar Parijs geweest, echt schandalig want Frankrijk is helemaal niet ver van België :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf!!! Ik ben volgens mij nog nooit in Cannes geweest, maar het ziet er super pretty uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne vakantie heb je gehad..
  Super mooie foto's meid..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave foto's. Zo te zien moet ik Cannes ook eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen