woensdag 9 september 2015

Personal update/ studentenleven

Hoi hoi! Vandaag even een kleine update! Sinds ik het studentenleven in ben gerold heb ik nog geen persoonlijk artikel geplaatst. Het lijkt mij daarom leuk om het bij deze te doen. Want, hoe is het op mijn nieuwe school? Hoe bevalt het studentenleven en is treinreizen echt wel zo easy als dat het lijkt?

Wennen
Allereerst, sorry dat er een paar dagen helaas geen artikelen klaar voor je stonden op mijn vaste upload dagen! Ik moet ergens toch wel wennen aan de lange dagen die ik maak, waardoor ik 's avonds laat al mijn huiswerk nog moet maken. Hierdoor lukt het mij niet altijd om een leuk artikel voor Vanilles in elkaar te zetten. Ik ben namelijk best wel een perfectionist en ik wil de beste/ leukste artikelen voor jullie maken! Ik doe mijn best om drie keer per week een artikel online te zetten, maar zoals het nu lijkt komen er sowieso twee keer per week artikelen online. Het is even niet anders, de studie media redactie die ik volg is een stuk pittiger dan dat ik verwacht had, maar wel enorm leuk!

Student zijn
Veel vriendinnen vragen hoe ''het student zijn'' nu eigenlijk is. Heel simpel: man, wat is het toch onwijs leuk!
Ik ga nu in een echte grote stad naar school waardoor ik met de trein reis. Het treinreizen is soms wel wat minder, in de tweede en derde week van school heb ik al meerdere keren vertraging meegemaakt waardoor ik dus te laat in de les aankwam. Maar dat terzijde, student zijn heeft inderdaad meer verantwoordelijkheden en je voelt je toch meer volwassen dan het leven op de middelbare school. Ik heb een leuke klas, toffe vakken die bij media redactie horen en vooral veel fun!

Tips
Ik ben eigenlijk ook wel erg nieuwsgierig hoe het met jullie gaat, wat voor artikelen zou jij verder op Vanilles willen zien? Laat het even weten in de comments!  Er komt trouwens nog een gaaf artikel aan over mijn belevenis in het mooie Rome, stay tuned!

6 opmerkingen:

 1. Heel begrijpelijk dat je je wat even minder hebt gefocust op het bloggen. Het studentenleven is dan ook een hele aanpassing ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Begrijpelijk hoor! Het studentenleven is ook een ander leventje dan eerst

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk om even een persoonlijke update te lezen! En ook herkenbaar..in het ritme komen na een lange vakantie is altijd wennen. Helemaal als alles nieuw is! Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé, helemaal niet erg als er even niets verschijnt, we weten nu hoe het komt en begrijpen het helemaal! Voor de rest leuk om te horen dat het studentenleven je bevalt! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar om te lezen! Ik ben dit jaar ook begonnen op het hbo en alhoewel dat heel anders is dan de uni, is het wel enorm wennen! Ik hoop dat je gauw een beetje je plekje vindt! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zo persoonlijke update.. Ik moest ook altijd heel erg wennen als weer naar school ging..

  BeantwoordenVerwijderen