woensdag 8 juni 2016

Make-up opberg tip!

Make-up gebruik ik bijna elke dag! Ik heb vaak een standaard routine voor het aanbrengen van make-up producten. Eerst breng ik een verzorgende creme aan, daarna foundation/ concealer en dan zijn de ogen aan de beurt! Ik hoor van veel meiden dat ze hun daily make-up musthaves opbergen in een mandje of bakje. Dat is zo handig! Op dit moment berg ik mijn dagelijkse make-up producten namelijk in een toilet tasje op. Best onhandig! Vandaar dat ik opzoek ging naar iets leuks waarin ik mijn dagelijkse producten in kan opbergen.


Na even te surfen op het internet, vond ik in een online woonwinkel een hele leuke oplossing! In de webshop Sweet Living Shop zag ik namelijk een hele leuke schaal. Het lijkt een beetje op een mandje!


Het is gemaakt van ijzer maar door het koper en de zwarte details, geeft het een chique uitstraling. De schaal komt uit de House Doctor Collectie. Je kan het ook als fruitschaal gebruiken bijvoorbeeld, maar ik vind het veel leuker om hier mijn dagelijkse producten in te bewaren.

Het ijzerdraad is niet al te dik, waardoor het makkelijker is om er spullen in te leggen. Door de koperen en zwarte details, vind ik de schaal super gaaf! Als het een basic kleur zou zijn geweest, zou het heel saai ogen. Ik vind de kleuren combinatie juist iets hebben!


Voor de foto heb ik mijn all time favourites gefotografeerd, maar ondertussen is het mandje al helemaal gevuld! Ik vind het veel makkelijker om zo make-up producten te pakken. Het is heel overzichtelijk. Ik heb best wel een aantal items die ik elke dag gebruik. Mijn toilet tasje was net te klein voor alle spullen.

De schaal kost €24,95 en is verkrijgbaar bij Sweet Living Shop


8 opmerkingen:

 1. Ik kan er niet tegen als make-up random in een bak of schaal door elkaar ligt, moet allemaal in organizers :P Toch een leuke tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tip! Ik heb alles in bakjes op soort, kleur en meest gebruikte producten opgeborgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook zo'n mandje en dat is zeker handig. Ik gebruik graag een doorzichtige doos om make-up op te bergen. Dan weet ik wat er in zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n mandje staat zeker op men wishlist! Leuke tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb alles in bakjes en doosjes zitten. Dat mandje/schaaltje is een leuk idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zo een mandje, misschien wel een goed idee voor mij om daar de producten te leggen die ik meestal gebruik, top!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke mand, ik hou ook erg van dit soort mandjes en House Doctor heeft mooie producten.

  BeantwoordenVerwijderen