woensdag 12 oktober 2016

Revolution/ Ultra Professional Blush Palette

It's time for a make-up review! Een tijdje terug kreeg ik dit hele mooie blush palette van mijn moeder, super lief! De laatste tijd hoor ik van veel meiden dat ze heel enthousiast over dit blush palette zijn, dus ik ben heel erg nieuwsgierig naar de swatches. Kijk je mee?


De verpakking van het blush palette is basic zwart, met rosé gouden letters. Persoonlijk vind ik de verpakking niet heel erg bijzonder. Van mij had het wel iets opvallender gemogen!

In totaal zitten er acht kleurtjes in het Ultra Professional Blush palette. Alle acht the colors zijn verschillend en knallend. Yes, er is ook een highlighter te vinden tussen alle blush kleurtjes. De highlighter is spierwit met allemaal kleine zilveren glittertjes. In combinatie met blush matched het heel mooi.

Dan de swatches, check de mooie pigmentatie! Alle blushes hebben een goede pigmentatie, met een warme ondertoon. Als je verschillende kleurtjes blushes aanbrengt op je gezicht, is het mooi om alles goed uit te blenden. Anders is het effect to much!

Vooral al je je gezicht hebt gecounterd, zijn deze blushes een must! De pigmentatie is goed, de kleurtjes zijn mooi en het blijft lang zitten. Zelf draag ik met een feestje graag blush kleurtjes uit dit palette!

Wat vind jij van de pigmentatie?

1 opmerking: