woensdag 26 oktober 2016

Spooktacular/ Organiseer een Halloween feestje

31 oktober is het alweer zo ver, dan is het de griezeligste dag van het jaar! Vorig jaar heb ik samen met vriendinnen mijn allereerste Halloween feestje gevierd. Ik had griezelige hapjes gemaakt en alles aangekleed in de 'Trick Or Treat vibes.' In het artikel van vorig jaar gaf ik je tips om last minute toch nog leuke hapjes te maken in de Halloween sfeer. Vandaag geef ik je tips om een zelf een Halloween party te organiseren!

Zorg allereerst voor allerlei lekkere hapjes voorop de party. Zelf heb ik vorig jaar een aantal Halloween recepten van Pinterest nagemaakt, of heb ik doormiddel van Pinterest zelf hapjes bedacht. Als je 's avonds Halloween viert is het handig om diezelfde dag 's middags alle hapjes al voor te bereiden. Het klaarmaken van Halloween food heeft iets meer tijd nodig. Zit je in tijdnood en wil je toch makkelijke Halloween etenswaren te knabbelen hebben? Lees dan dit artikel terug.

Als ik een feestje geef, vind ik het altijd leuk om het huis in de sferen van het thema aan te kleden. Het hoeft niet heel uitgebreid te zijn, maar laat de details eens een keer naar voren komen. Kies bijvoorbeeld drie kleuren die bij elkaar passen om het huis mee aan te kleden. Zwart, oranje en wit zijn de perfecte kleuren voor een Halloween feestje!

Hoe ontzettend leuk is het om een plekje vrij te houden in je huis voor een photobooth? Op deze plek kan je samen met vrienden leuke (polaroid) foto's maken. Ik heb vier illustraties gemaakt die je kan uitknippen en kan gebruiken voor foto's in de booth!

Is het dit jaar aan jou de beurt om het griezeligste feestje van het jaar te vieren? Hopelijk heb je aan deze tips genoeg om een spannend feestje te vieren.

Fijne Halloween!

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk artikel! liefs, Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vorig jaar heb ik een super leuk Halloween feest gegeven en was echt heel geslaagd. Helaas dit jaar niet maar volgend jaar doe ik het sowieso weer!

    BeantwoordenVerwijderen