zaterdag 26 november 2016

De leukste café's in Zwolle!

Om precies te zijn studeer ik nu alweer twee jaar in het Overijsselse Zwolle! Het is niet alleen een studentenstad, er zijn ook ontzettend leuke winkels en café's te vinden. Langzamerhand weet ik de leukste hotspots te vinden! Ben je een keer in Zwollywood? Bekijk dan in dit artikel de leukste restaurantjes.

Ingeburgerd
Houd je van een gezellige bar, de perfecte pinterest stijl en van hamburgers? Dan is Ingeburgerd the place to be! Er is keuze uit maar liefst veertien hamburgers en uit verschillende soepen, grillgerechten en salades. Ook is er gedacht aan kinderen in dit café, er worden ook hele (lieve) kleine hamburgers geserveerd.

Vito's
Als je dol bent op Italiaanse broodjes, zit je bij Vito's aan het goede adres! Er staan genoeg Italiaanse lekkernijen op de menukaart. Ook is het heel gezellig om met een paar vriendinnen hier een warme chocolade melk te drinken!

Las Rosas
Zodra het zonnetje begint te schijnen, zit het hele terras van Las Rosas vol. Het is vooral een hele gezellige plek waar je een lekker drankje kan bestellen. In de herfst is het best wel rustig op het terras, maar in de zomer is het een knaller!

Plataan
Een paar weekjes terug heb ik samen met een aantal klasgenoten een pizza gegeten bij Plataan. Dit restaurant zit vol met studenten! Studeer je toevallig ook in Zwolle? Dan is het leuk om hier gezellig iets te gaan eten!

Ben jij weleens in Zwolle geweest?


2 opmerkingen: