zaterdag 31 december 2016

Mijn hoogtepunten van 2016!

Vandaag sluiten we het jaar 2016 af, morgen knallen we het nieuwe jaar in! 2016 was voor mij een jaar waarin ik toffe dingen heb meegemaakt en ontzettend veel geleerd heb. Ook was 2016 het jaar waarin ik voor het eerst achter het stuur kroop voor rijlessen, ik mijn autotheorie haalde, veel uitging met vriendinnen en nog veel meer dingen heb beleefd! Ben je benieuwd naar mijn afgelopen 12 maanden van 2016? Read it!


Hier is het feestje!
2016 was het jaar van de feestjes en uitgaan. Samen met vriendinnen heb ik een aantal hele leuke festivals en feestjes kunnen bezoeken. D4L vond ik één van de leukste festivals die ik heb bezocht. Ook sprong ik in september een gat in de lucht, ik werd uitgenodigd om naar de SLAM FM studio te komen om de verjaardag van Igmar (BijIgmar) bij te wonen. Wereld dj Don Diablo trad op, super vet!

Toet toet!
Dit jaar haalde ik mijn theorie examen voor rijbewijs B en stapte ik zelf achter het stuur om rijlessen te volgen! In het begin natuurlijk heel spannend, maar hopelijk haal ik volgend jaar snel mijn rijbewijs en kan ik touren door heel Nederland!


Ook bezocht ik samen met mijn zusje Amsterdam om een concert van Martin Garrix bij te wonen! Het was een super gezellig dagje. Van shoppen tot losgaan op de muziek van de nummer 1 dj van de wereld.

StukTV
De mannen van StukTV gaven een optreden bij mij in de stad. Natuurlijk had ik dit al lang door, hoe tof zou het zijn om een interview te regelen met één van de grootste Youtubers van Nederland? Zo gezegd zo gedaan; ik regelde een eigen interview met Giel, Thomas en Stefan.

Vakantie'16
Italië 2016 was voor mij absoluut een hoogtepunt van het jaar. Het weer was top, ik heb Italië en Oostenrijk onveilig gemaakt en vooral genoten van alles. Ook heb ik de zomervakantie veel doorgebracht met vriendinnen. Toen ik weer back in town was na een vakantie in Italië, ben ik samen met vriendinnen een dagje naar de Efteling geweest. Aanrader!


Dit was het allerlaatste artikel van dit jaar. Helaas heb ik dit jaar niet heel veel kunnen posten, i.v.m. school. Gelukkig heb ik de komende periode weer tijd om artikelen te schrijven! In 2017 kun je dus weer genoeg leuke artikelen verwachten, hier op Vanilles!

                                Ik wens jou een super gaaf jaar toe met veel liefde en geluk! <3


4 opmerkingen:

 1. Wat een toffe dingen heb je meegemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke dingen heb je meegemaakt, ik ben nieuw op je blog maar het ziet er goed uit !je hebt er een nieuwe volger bij op bloglovin X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk om te lezen! En natuurlijk jij ook een gelukkig nieuwjaar!
  Xx R.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke jaar heb je gehad.
  Het was voor jouw blijkbaar een super 2016

  BeantwoordenVerwijderen