woensdag 4 januari 2017

Outfit of today/ Trend: Coltrui

Een paar dagen geleden knalden we het nieuwe jaar in en verruilden we onze feestjurkjes en rokjes voor warme vesten en een stoere jeans! Want zeg nu zelf, een comfy outfit kan ook heel trendy zijn. Over trends gesproken; In veel magazines en etalages van kledingwinkels, spotte ik afgelopen week de coltrui. And guess? Deze week belandde mijn eigen coltrui van Sans-Online op de deurmat. Vandaag heb ik eindelijk weer een outfit of to day voor jullie! Samen met mijn vader bezocht ik mooie plekjes om een perfect plaatje te schieten van de trui. Goed excuus om foto's te maken vind je niet?

Outfit info: Coltrui: Vero Moda- Broek: The Sting- Armbanden: Swarovski- Schoenen: Nike- Leren jasje: The Sting

De coltrui trend is weer terug van weggeweest! In de jaren 70 was de trui niet meer weg te denken uit de schappen en nu anno 2017, is de trui weer terug! Super grappig dat trends steeds terug komen op een vernieuwende manier!

Vooral in de winter draag ik graag een warme trui! Basic items zijn leuk om op een bijzondere manier te combineren! Het truitje heb ik gecombineerd met een stoere jeans en een leren jasje. Een eyecather vind je niet? 

Om de outfit net iets meer op te laten vallen koos ik voor een glittertje. Deze armbanden zijn van Swarovski. Dit setje kreeg ik van mijn ouders voor mijn examen, ik draag de armbandjes nog altijd met liefde. 

Waah, wat hadden mijn vader en ik trouwens een toffe locatie gevonden voor de shoot! In de winter komt de natuur vaak net iets meer tot haar recht. Tof om te zien! Ik vond het super leuk om een nieuwe serie foto's te schieten samen met mijn vader. Het was namelijk (weer) te lang geleden dat er een outfit post online is geweest.

Wat vind jij van de coltrui?


9 opmerkingen:

 1. Prachtige locatie en leuk dat je dit gezellig met je vader foto's maakte. Ik draag dit jaar wat minder coltrui, al is het heerlijk warm.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker leuk dat trends van de jaren 70 weer terug komen! Echt super vet! Persoonlijk ben ik iets minder van de koltruien , maar het staat je goed

  X louisa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke trui! Ik heb zelf een coltrui in het paars. Ik moet de trend natuurlijk niet ontlopen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je goed en de mooie armbanden maken het af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie locatie zeg, inderdaad in de winter vind ik de natuur ook altijd prachtig! En de trui staat je leuk, ik draag ook vaak van dit soort basics.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit en je hebt echt een mooie locatie uitgekozen! :) Ik hou ook echt van coltruien in de winter <3 Zo fijn warm in je nek.

  BeantwoordenVerwijderen