zaterdag 28 januari 2017

Breakfast at Tiffany's/ O.P.I

Vroeger kon ik uren bezig zijn met een mooie nail art! Ik had speciale ''nail art pennen'' en maakte de mooiste creaties. Nu drie jaar later, pak ik al gauw een makkelijk kleurtje. Puur omdat ik niet heel veel tijd heb. School is hier helaas de oorzaak van. Ik houd het meestal bij basic met een glittertje, classy maar net zo makkelijk! Toevallig kwam O.P.I laatst met een nieuwe lijn genaamd: Breakfast at Tiffany's, yes van de film! Ik kwam erachter dat ik nog helemaal geen review had geschreven over de nagellak. Bij deze!

Five-And-Ten is een zilver- kleurige nagellak met een gouden ondertoon. In de lak zitten duizenden kleine glittertjes.

Zonder base en top coat blijft de lak niet heel lang zitten helaas. Vorig jaar kreeg ik voor mijn verjaardag een base en top coat voor mijn verjaardag, die gebruik ik heel vaak.

Na twee laagjes dekt de lak niet helemaal. Pas na drie lagen is de nagellak helemaal dekkend. Stiekem vind ik dit best wel jammer, O.P.I heeft zoveel goede kwaliteit nagellak! De kleur vind ik onwijs mooi, maar de dekking valt mij wel een beetje tegen. Misschien heeft O.P.I dit lakje wel geproduceerd als lak voor op een andere nagellak. Dan vind ik de dekking wel goed!

O.P.I Five-And-Ten komt uit de nagellak lijn Breakfast at Tiffany's en kost 14,95 per potje. 

                                                

5 opmerkingen: