woensdag 11 januari 2017

Greenland/ Face Mask


Of ik maskers wilde reviewen voor Greenland Bodycare? Daar kan ik absoluut geen nee tegen zeggen! Afgelopen week ontving ik twee maskertjes in mijn brievenbus. Yes, in mijn favoriete geuren: Dragon Fruit-White Tea en Strawberry- Anise! In de winter vind ik het heel fijn om maskertjes te gebruiken. Het verzorgd je huid, ruikt lekker en geeft je een boost. Benieuwd naar mijn review? Check it out!

Alleen gebruik ik niet vaak maskertjes, meestal breng ik samen met vriendinnen een masker aan. Vooral in vakanties organiseer ik vaak met een vriendin een beautydagje. Tijd voor maskertjes uitproberen, nagelslakken en cocktails proeven!

Wat Greenland schrijft over het masker: ''Met dit in-shower masker combineer je jouw doucheritueel en masker. Door de inwerking van het stoom en de warmte van de douche doet dit créme masker haar werk. Just Emotions! Breng het masker aan op tijdens het douchen en laat de warmte en het stoom erop inwerken. Resultaat: een stralende huid!''

Allebei de maskertjes zijn natuurlijk, er zitten geen aparte stoffen in deze producten! Deze edities ruiken trouwens ontzettend lekker! Ik ben al heel lang fan van de geur: Dragon Fruit, dus heel tof dat ik deze geur ook ontvangen heb. De substantie is goed, net zoals een maskertje hoort te zijn. Ik vind het wel jammer dat er geen kleurstoffen zijn toegevoegd. Dit vind ik bij een mask horen, een felle keur zou heel tof zijn geweest! Ik ben erg te spreken over het resultaat na het gebruiken van de masks. Mijn huid voelt zacht en prettig aan. Aanrader!


 insta

4 opmerkingen:

 1. Ik hou toch van natuurlijke ingredienten dat klinkt altijd super fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mmm, klinkt fijn. Zeker de natuurlijk ingrediënten. Een kleurtje maakt het inderdaad wel af :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijk me inderdaad super heerlijke masks te zijn.
  Heerlijk geur lijk het mij...!!

  BeantwoordenVerwijderen