woensdag 25 januari 2017

Nieuwe laarzen/ Pull & Bear

Al een tijdje heb ik een zwak voor zwarte laarsjes met een subtiele hak. Leuke, simpele maar ook vrouwelijke hakken die bij verschillende outfits te combineren zijn. In de winter merk ik namelijk dat ik meestal laarsjes uit het schoenenrek pak, net iets warmer dan sneakers! Toen ik dit mooie paar laarsjes in de webshop van Pull & Bear zag, klikte ik gelijk op de bestelknop!

De kleuren combinatie van de verschillende tinten zwart vind ik onwijs gaaf! Zwart vind ik sowieso een kleur dat bijna bij elk kledingstuk te combineren is. Basic maar leuk!

Als je niet heel vaak op hakken loopt is het zeker even wennen om op deze leuke laarsjes te lopen. Nu moet ik zeggen dat ik ook niet heel vaak hakken draag. In de zomer draag ik weleens sleehakken en met feestjes draag ik weleens pumps. Doordeweeks in de winter, draag ik meestal sneakers of laarsjes met een kleine hak. Na een dagje ''oefenen'' op deze laarsjes, wen je al snel genoeg aan de hoogte.

De laarzen lopen erg fijn en zijn eindeloos te combineren met items uit je kledingkast. Wil je deze lovies ook scoren? Wees dan snel! In de webshop van Pull & Bear waren onwijs veel leuke schoenen in de sale. Deze aanwinst heb ik namelijk ook met korting kunnen shoppen!

Shop jij weleens bij Pull & Bear?

4 opmerkingen: