woensdag 8 februari 2017

Review/ Wereldkaarten

De laatste tijd verdiep ik mij heel erg veel in styling. Ik vind het onwijs leuk om mijn kamer opnieuw in te richten en om alles een touch up te geven. Zoals je waarschijnlijk al wist, ben ik dol op de Scandinavische woonstijl. In mijn kamer verander ik daarom vaak van accessoires en schilderijtjes. Toevallig lag er afgelopen week een heel leuk pakketje op de deurmat...


De webshop Wereldkaarten.nl benaderde mij en vroeg of ik een wereldkaart op canvas wilde reviewen. Ik ben dol op reizen en interieur, daar kon ik geen nee tegen zeggen!

Zoals je al aan de naam van de webshop kan aflezen, verkoopt het bedrijf echt alleen wereldkaarten op verschillende materialen. De collectie in wereldkaarten is super groot en er is zeker veel keuze!

Zelf koos ik voor de ''Schets op Canvas''. Persoonlijk mogen de namen van de verschillende types wereldkaarten van mij iets spectaculairder. Het is net iets te easy!

De wereldkaart zelf vind ik onwijs leuk staan op mijn kamer! Het ontwerp is simpel en eerlijk is eerlijk; Pinterest proof. De kaart heeft een leuk plekje gekregen op mijn kamer, samen met mijn bamboe stengels en kaarsjes. Ben je dol op reizen en lifestyle? Dan is dit schilderijtje voor jou een aanrader.5 opmerkingen:

  1. Leuk ik hou zelf ook van wereldkaarten maar dan wel in mooie vintage kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh ziet er tof uit zeg! Zelf heb ik ook een wereldkaart in m'n kamer hangen, heerlijk om naar te staren en tegelijkertijd in mijn hoofd allemaal reisjes te plannen :)

    BeantwoordenVerwijderen