maandag 16 maart 2015

Maybe it's Maybelline

Ongeveer een jaar geleden moest ik niets van foundations hebben. Ik zag weleens mensen die net de verkeerde kleur foundation op hadden met van die geplamuurde gezichten vol foundation. Nope, helemaal niets voor mij. Maar nu ik mij steeds meer verdiep in beauty en zeker wel honderd tutorials heb bekeken en ik soms last van puistjes heb, wilde ik toch een foundation proberen.

Deze foundation komt komt uit de FIT ME lijn van Maybelline. Zo is er een poeder, concealer en een blush die je kan kiezen in dezelfde kleur als je foundation.

Céline, (een vriendin van mij) is erg enthousiast over deze foundation, we hebben allebei ongeveer dezelfde huidskleur. Vandaar dat het bij mij begon te prikkelen om voor deze foundation te kiezen.

De foundation ziet er erg chique uit, leuk! Ook heeft de foundation een pompje wat ik erg handig vind, zo komt er niet te veel of te weinig uit het flesje.

Omdat ik lichte huid heb, heb ik gekozen voor nummer 115 uit deze lijn. Deze kleur is gelijk ook de lichtste kleur uit de FIT ME lijn. 115 is voor mijn huid het best, maar natuurlijk is dit voor iedereen weer verschillend. De swatches zien er trouwens ook goed uit, de foundation is goed dekkend!

Zelf vind ik het prettig om de foundation met de hand aan te brengen, als een soort créme op onzuivere delen van mijn gezicht en gebruik ik dus geen foundation kwasten.

Ik ben erg tevreden over deze foundation, de dekking is goed en de kleur is helemaal goed voor mij! Alleen raad ik je wel aan om geen foundation kwast te gebruiken, anders wordt het wel heel erg dekkend. De FIT ME foundation kost €14,99 en is verkrijgbaar bij de drogist.


Hoe breng jij je foundation het liefst aan?


11 opmerkingen:

 1. Dit lijkt me een super goed foundation! Deze ga ik onthouden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoor veel goeie verhalen over deze foundation! Het resultaat op je hand is ook erg mooi<3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi, basic flacon! Het resultaat op je hand zegt veel goeds!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er goed uit! de kleur is denk ik ook wel mijn tint. :) ik vind het juist wel fijn als iets goed dekt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toevallig is net mijn foundation op. Deze wil ik nu ook wel graag proberen heb er al veel positiefs over gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn nicht gebruikt hem ook en bij jaar was het heel erg naturel! Als ik ooit foundation ga gebruiken zal het waarschijnlijk deze zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij klinkt wel heel fijn! Ik heb zelf alleen meestal dat drogisterijmerken als Maybelline geen kleur hebben die bij mijn huid matched!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze foundation staat nog op mijn wishlist ik zou hem alleen zelf in een aanbieding scoren of bij de DM in Duitsland kopen daar is het wat goedkoper :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke review, dit lijkt me zeker een fijne foundation!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij ziet er mooi uit! Lijkt me een fijn product :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen