zaterdag 28 maart 2015

Shoplog Arnhem

Afgelopen donderdag had ik een hele dag vrij, zo fijn! Drie keer raden wat ik ging doen, shoppen natuurlijk! Samen met mijn oma, moeder en zusje Melanie gingen we met de trein naar het mooie Arnhem. Stiekem hoopte Melanie en ik dat we Vera nog even tegen kwamen, maar helaas! Arnhem is een super leuke stad en er zijn zeker heel veel gave winkels, dus ik heb weer wat leuke items kunnen scoren!

In alle winkels hangt nu alweer de lente collectie, super leuk!  Melanie en ik ontdekten al gauw een Primark met spring proof items. Jeetje, wat is de Primark in Arnhem groot! Uiteindelijk kwam ik met deze borstel en een super leuke boyfriends jeans de Primark uitgelopen. De jeans zien jullie trouwens binnenkort samen met het t-shirtje van Vila Clothes, in een outfit of today artikel.

Yeees, ook konden we niet zonder iets te kopen The Mac Store uit. We gingen kijken of de Cinderella collectie ergens nog verkrijgbaar was, maar helaas niet. Alles uit de Cinderella collection is uitverkocht, zo jammer! Anyway, Melanie is vier april jarig en zag deze gave lipstick genaamd ''Angel'' staan en wilde deze graag hebben voor haar verjaardag, dus kocht ik deze voor haar birthday.

Al een poosje stonden Nikes op mijn wenslijstje en nu heb ik eindelijk dan mijn favoriete paar! Ik ben er echt zo enorm blij mee! Binnenkort kan je meer lezen over mijn Nikes, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Eindelijk kocht ik een maxi skirt, ook deze zie je binnenkort voorbij vliegen, stay tuned!

Shop jij weleens in Arnhem?

 Follow me on Bloglovin

15 opmerkingen:

 1. Oh, die lipstick van MAC ziet er top uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd naar al die artikels die eraan komen! Wat lief dat je die lipstick van Mac hebt gekocht voor je zusje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker zeg, even shoppen met een vriendin! Ben benieuwd naar de schoenen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto van die lipstick! Is de Primark in Arnhem groot?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die lipstick is zo mooi, prachtige kleur!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, die kleur van de Mac lipstick is mooi! Ik ben benieuwd naar je Nikes. Ik wil zelf graag de Nike Superstars maar ze zijn steeds overal uitverkocht..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke borstel heb je gescoord bij de primark, ik ben wel nieuwsgierig naar de jeans en het Outfit of the day artikel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige MAC lipstick heb je gescoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die Cinderella collectie vliegt inderdaad de winkels uit. Heel spijtig! Je hebt wel een mooie lipstick van Mac gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. In Arnhem kan je leuk shoppen :D MAC collecties zijn echt moeilijk te krijgen, maar vind dit ook een prachtige kleur die je hebt gekocht x

  BeantwoordenVerwijderen