maandag 6 juli 2015

3D printer sieraden/ Suuz

Sieraden, ik ben er onwijs gek op! Al is het maar glinsterend, subtiel of juist apart, i like it! Er schuilt misschien wel een klein ekstertje in mij. Zoals je waarschijnlijk al weet heb ik een zwak voor zelf ontworpen items en toen ik las dat er nu ook sieraden met een echte 3D printer worden gemaakt, ja hallo 2015! Was ik helemaal ondersteboven en laat ik eens verklappen,: deze ring is selfmade!

Ongelofelijke bofkont wat ik ben, ik mocht van Suuz.com mijn eigen persoonlijke ring ontwerpen en vorige week viel het 3D cadeautje bij mij in de bus.

Suuz staat bekend om het ontwerpen van sieraden, het wordt allemaal ontworpen met een 3D printer. Je kan helemaal je eigen style toepassen aan je sieraden door middel van tekst en materialen, dat is juist zo leuk aan deze webshop!

Ik koos zelf voor het woord: ''dream'', iets wat erg bij mij past! Het betekent voor mij dat je moet doorzetten en je droom moet achtervolgen. Je kan natuurlijk ook kiezen voor de naam van je vriendje of net zoals mij, een woord dat bij je past.

Zelf mocht ik de worldflow ring uitkiezen, dit is een ring van echt zilver. De kwaliteit is overduidelijk top! Deze ring kost €89,00 maar er zijn ook gelukkig low budget varianten, voor iedereen wat!

Omdat je sieraad door een 3D printer wordt gemaakt en het nog vrij nieuw is, duurt het ook niets langer voordat je het sieraad thuis hebt liggen. Meestal ontvang je na drie of vier weken your own jewelry! De service van Suuz is top en de prijs voor je sieraad vind ik ook terecht . Ik ben heel goed te spreken over de webshop, een hele leuke ontdekking!

Kende jij Suuz.com al?

 

9 opmerkingen:

 1. Ik kon de website nog niet, maar dit vind ik wel echt heel, heel erg uniek.....echt heel leuk zo een persoonlijk sieraad...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi en wat apart om een ring te printen haha, echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf! Ik ken kende suuz.com nog niet, maar ik ga meteen even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf! Echt leuk dat je zo je eigen sieraden kunt ontwerpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat onwijs tof zeg, zo'n ring wil ikook echt haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, wat een prachtige ring! Zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, dit is echt vernieuwend en vind t echt te gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo gaaf! Ik had er nog nooit van gehoord! Het is best duur, maar dat mag ook weleens, na al die budget aankopen die rap kapot gaan!

  BeantwoordenVerwijderen