zaterdag 11 juli 2015

Tag: Loving Summer Is Easy

Momenteel is het zonnetje gelukkig nog lang niet vertrokken uit Europa! Ik moet eerlijk bekennen dat ik nu pas echt in de zomersferen terecht ben gekomen. Ik ben helemaal toe aan het reisje naar Italië dus om helemaal into holiday te komen vond ik de Loving Summer Is Easy tag van de leuke Svenja terug. De perfecte gelegenheid om de tag in te vullen!

1. Ga jij deze zomer op vakantie? Zo ja, welke bestemming ga je een bezoekje brengen?
Zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen uit de personal update, ga ik dit jaar naar het zonnige Italië! Om precies te zijn gaan wij naar het mooie zuiden om ons daar te laten vertoeven. Ook stappen mijn vriendinnen en ik de stoute schoenen aan, we gaan kamperen!

2. Wat voor activiteiten ga je ondernemen tijdens je reis? Ga je voor ultieme ontspanning, uitdaging of een combinatie?
Meestal maken we er een relaxte vakantie van en bezoeken we allerlei leuke steden en stranden. Elk jaar is het weer anders, het ligt eraan wat op onze bucketlist staat voor de reis. Zo bezochten we bijvoorbeeld twee jaar geleden een hele mooie grot en moest er vorig jaar echt een bezoekje worden gebracht aan het mooie Saint Tropez.

3. Wat staat er op je bucketlist voor de zomervakantie?
Voor in Italië heb ik nog niet echt plannen gemaakt. Maar als ik weer back home ben van de gave vakantie is het de bedoeling om met een paar vriendinnen uit eten te gaan omdat ik mijn diploma heb gehaald. Ook had een vriendin er laatst over om nog een dagje naar Utrecht te gaan, dat lijkt mij ook een heel leuk idee! Meestal worden er spontaan leuke dingen bedacht, dus ik kan nog niet helemaal vastleggen wat ik ga doen in de vakantie.

4. Wat is je allermooiste zomervakantieherinnering?
Oei, dat is een lastige vraag! Elke zomervakantie is een hele speciale vakantie en elk jaar is het heel anders. Ik heb veel leuke nieuwe mensen leren kennen op vakantie, ik heb de mooiste plekjes ontdekt, gave dingen gedaan met mijn zusjes en ouders en elk jaar is het zo'n gave vakantie.

5. Wat is je alltime favoriete zomervakantiefoto?
Die vraag is ook al zo lastig! Ik heb wel meerdere favoriete foto's, zowel de gekke foto's met vriendinnen en zusjes Melanie en Daphne als de mooie uitzicht foto's van de ultieme vakantie bestemmingen.


6. Welke guilty pleassures heb je tijdens de zomervakantie?
We gaan naar Italië, het land van de heerlijke smaken schepijs! Natuurlijk kies ik weer voor een lekker bolletje straciatella en geniet ik van het vakantie leven. Niet te vergeten gaat de bbq ook weer mee, het is altijd zo gezellig en ook heel lekker. Niet alleen drink ik graag Starbucks drankjes op holiday, maar ook wil ik deze vakantie eens een cocktail proeven, vriendinnen zeggen dat het heerlijk is!


7. Wat is je favoriete zomerlipstick?
In de zomer draag ik nooit super veel make make-up, ik ga voor een avondje uit denk ik voor Brave van Mac, smak.

8. Welke outfit draag je het liefst in de zomer?
Dat is absoluut het witte jurkje met zwarte streepjes! Ook draag ik heel graag mijn maxiskirt en croptop, die gaan zeker weten mijn koffer in.


9. Welke zomerse oorden zou je graag nog eens willen bezoeken?
Dat heb je laatst vast al gezien op Vanilles! New York, Curacao, London en nu ook de Malediven staan op mijn lijstje! Alle vier zijn het verschillende plekken in de wereld en daarom juist zo speciaal. Elke plek heeft zo zijn bijzondere kant.
  
10.  Wat vind jij speciaal aan de zomer?
De leuke momenten die ik allemaal beleef. In de zomer heeft iedereen lekker lang vakantie en daarom ben ik dan ook vaak te vinden bij vriendinnen. Vorig jaar gingen we zoveel leuke dingen doen! Van Walibi tot films kijken tot girlsnights, te gek!

Bij deze tag ik: Michaela, Lonneke, Eva & Bianca

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke tag, en makkelijk. Dit weer is heerlijk. Italie wil ik graag naartoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Naar Italië, heerlijk! Dat wordt leuk :) Bij mij moet alles juist even op voorhand vastgelegd worden, ik ben niet echt een lastminute-persoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker naar Italie, ik ben er vorig jaar heengeweest

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een heerlijke vrolijke tag om te lezen...geniet maar heerlijk van je vakantie....Italie is echt een heell euk vakantieland...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk dat je de tag ook hebt ingevuld <3 Wat een onwijs heerijk vooruitzicht dat je dit jaar naar Italië gaat! Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar volgens mij is het een prachtig land. Alvast een hele fijne vakantie gewenst. Prachtige foto's heb je ook bij het artikel, ik kom er helemaal van in de vakantie sferen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die 1e foto van dat 'hek' is gaaf. Volgens mij heeft jouw vader die gemaakt. Ik kan wel zien van wie je dat fotografeer talent hebt. Toppie!

  xxx Pearl

  BeantwoordenVerwijderen