woensdag 1 juli 2015

Klassieke oorbellen voor gala

Vandaag is het weer eens tijd voor een sieraden review! Ik moet eerlijk bekennen dat ik gek ben op sieraden en dan vooral de subtiele en kleine jewelry! Vroeger was dat juist andersom, ik was gek op grotere sieraden en waaronder opvallende hangers. Laatst ontving ik deze klassieke oorbellen die natuurlijk even geshowd moeten worden.

Vorige week lag er een lief, klein pakketje in de brievenbus van de webshop Little New Finds. Ik was erg nieuwsgierig, dus ik maakte het gauw open!
En deze opvallende eyecatchers kwam ik tegen toen ik het pakketje openmaakte. Het zijn grote oorbellen met allerlei details, heel apart en bijzonder. De oorbellen passen bij een perfecte gelegenheid, zoals een gala. Zelf zou ik de oorbellen niet combineren in een everyday look, ik vind het net iets te opvallend en te kinky.

De oorbellen vind ik net op kleine kunstwerkjes lijken! Heel bijzonder dat alle kleurtjes details ook weer de perfecte match hebben. Helaas zijn deze oorbellen niet helemaal mijn smaak en moet ik even wennen als ik deze grote oorbellen naast mijn all time favourites leg, voor mij zijn deze earrings net te groot!

Wat vind jij van deze oorbellen?

9 opmerkingen:

 1. Ik vind ze echt erg mooi! Past precies bij een gala.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, super-supermooie foto's. Ik weet niet of ik ze dagelijks zou dragen, maar zoals Els zegt: het past perfect voor zo'n deftige gelegenheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn heel speciaal met al die details maar wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel erg mooi zijn de oorbellen, de stijl spreekt mij erg aan, schattig met de kleine vlindertjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een super mooie oorbellen! Het lijken inderdaad net kunstwerkjes x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad heel apart en bijzonder, maar ze zien er wel heel leuk uit! Ze lijken inderdaad best groot, ik zou er ook niet aan kunnen wennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woooooooooooooow, wat zijn ze prachtig!! :)

  BeantwoordenVerwijderen