maandag 29 juni 2015

Review: Polette Eyewear

Nerdbrillen zijn de laatste tijd helemaal hipper de pip! In fashion land heeft bijna iedereen wel een gave nerdbril achter de hand. Niet omdat iedereen een bril nodig heeft met sterkte, maar juist omdat een eyecatcher je look even opfleurt.

Zelf gebruik ik geen bril met sterkte of lenzen, maar ook als je een bril nodig bent met sterkte is een leuke bril dragen natuurlijk een must! Ik mocht een hele gave bril uitkiezen van de webshop polette en natuurlijk ben ik dik geslaagd!

Ik besloot om voor het merk L'atelier te gaan en ik koos voor het type Brooklyn. BL is een stoere, classic meiden bril met een rauw randje. Ik koos voor een zwart montuur, dat past bij elke look uit mijn kledingkast. Vind je deze bril ook zo leuk maar zoek je toch een bril met sterkte? Don't worry, bij alle brillen uit de collectie kan je aangeven of de bril sterkte moet hebben of niet.

Over polette
Polette is een Franse online brillenshop waar je terecht kan voor de leukste en zeker weten de hipste brillen. Sinds 2011 is de site in de lucht en volgens mij kent iedereen in de blogwereld polette wel! Een leuke webshop met snelle verzending, gave brillen en allemaal met de hand in elkaar gezet. Persoonlijker kan niet toch?

Wil je een bril bestellen bij polette? It' easy! Je kiest een leuk montuur uit, geeft je sterkte aan als je dat hebt, et voila! Stiekem vond ik het wel lastig om mijn perfecte model uit te kiezen, er is zoveel keuze!

Even een close up, dit is de bril hoe die mij staat! Ik droeg zelf nooit een bril, maar nu ik er een zonder sterkte in mijn lade heb liggen van polette, merk ik dat ik deze favoriet er toch gauw bij pak! Het zorgt toch voor een andere look, dus heb je een dag dat je niet veel zin hebt in make up? Pak je mascara erbij en zet deze leukerd op je neus!

                                                   Draag jij ook graag nerdbrillen?

                                                     

7 opmerkingen:

 1. Oeeeh, dit modelletje vind ik prachtig! Echt een super mooie bril :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi model is dit! Ik draag een bril omdat mijn ogen gewoon slecht zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, zeg! Ik draag ook soms een bril uit noodzaak.
  Ik heb een kleine afwijking (-1), dus vaak red ik het prima zonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij staat je heel erg goed, zelf draag ik geen bril...ik heb wel eens overwogen om er een aan te schaffen zonder sterkte, maar dan heb ik toch nog steeds zoiets van...Is het niet een beetje vreemd om zomaar te dragen?...Missschien ligt dat gewoon een beetje aan mij, want ik vind wel dat er onwijs leuke monturen zijn...

  BeantwoordenVerwijderen