zaterdag 20 juni 2015

Personal update: geslaagd, leuk nieuws!

Zoals je al aan de titel hebt gelezen sprong ik vorige week donderdag een gat in de lucht! Ook plande ik een weekendje weg met vriendinnen, heb ik veel geshopt en vooral genoten van mijn welverdiende vakantie. Kortom, genoeg te vertellen dus let's talk!

Geslaagd!
Vorige week donderdag was voor mij een lange dag, ik zou die dag te horen krijgen of ik de vlag uit mocht hangen of toch een herkansing moest gaan doen. Het leek wel op sommige momenten alsof de klok stil bleef staan, vooral de eerste paar uren. Het allerliefste wilde ik die middag natuurlijk met een big smile naar school fietsen en met een mooie cijferlijst naar huis komen. Als je niet gebeld werd door de mentor betekende het dat je geslaagd bent. Na uren in spanning gewacht te hebben, kon ik dan ook eindelijk gillend naar buiten rennen. Yes ik ben gewoon geslaagd! Na de zomervakantie ga ik naar een leuke opleiding en leer ik weer allemaal leuke mensen kennen, ik heb er zoveel zin in!

Kamperen met vriendinnen
Ook heb ik met vriendinnen een leuke camping geboekt, we gaan gezellig kamperen! Het is de allereerste keer dat ik samen op vakantie ga met vriendinnen en jeetje wat heb ik daar zin in! Het wordt zeker weten een hele leuke vakantie.

Italië
Zoals je al eerder hebt kunnen lezen ga ik ook nog een aantal weken naar het mooie Italië, het is al een aantal jaren geleden dat we daar zijn geweest. De laatste jaren zijn we naar Frankrijk geweest, ook heel gaaf natuurlijk! Op dit moment is het rond de 30 graden in Italië, lekker warm, wauw wat heb ik er zin in!

Verder heb ik deze vakantie al lekker geshopt! Maar nu ik weet dat ik geslaagd ben, voelt het toch meer als vakantie. Ik sta niet voor verrassingen en ik kan nu pas echt helemaal genieten van de vakantie. Al zijn negen weken toch best lang, gelukkig heb ik genoeg tijd voor bloggen!

                                                

15 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Geniet nu maar van je welverdiende vakantie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woehoeeeeew, superleuk allemaal :D Een dikke, dikke proficiat! Geniet er maar met volle teugenv an :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, wat een heerlijk nieuws, geniet er maar lekker van deze vakantie...je hebt het dubbel en dwars verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd, mijn dochter moet nog even wachten om te horen of, ze had nog 1 herkansing, maar ik vermoed dat ze ook geslaagd is, en dan heeft ze weer een afgeronde opleidng in the pocket!

  Geniet van je vakanties die je te gaan hebt, zeker weten verdiend na al dat studeren en blokken.

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Gefeliciteerd en geniet van je vakantie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wordt top Daantjee!!����
  Super goed gedaan! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte gefeliciteerd en veel plezier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gaaf dat je met je vriendinnen op reis gaat! Lijkt me echt super om te gaan kamperen, zo gezellig! En natuurlijk nogmaals proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd! Goed gedaan en geniet lekker van je vrije tijd

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd meid! Geniet van je vakantie! <3 Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd! Nu lekker genieten, hier, en straks op de camping en in Italië! Heerlijk! Veel plezier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Van harte gefeliciteerd en geniet van je wel verdiende vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd!!! Geniet van je vakantie:)
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jeeej wat fijn dat je geslaagd bent. Gefeliciteerd! En een fijne vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen