zaterdag 26 september 2015

Urban Decay Naked Smokey

Na dat Urban Decay het laatste palette, Naked 3 had uitgebracht zat ik stiekem altijd nog te hopen dat UD met een vierde palette zou komen knallen.  En jawel, die is er nu! Deze keer is het palette in een splinternieuw jasje gestoken, namelijk een smokey editie! Yes, het palette is nu ook eindelijk verkrijgbaar in ons kikkerlandje.


Elke keer als ik naar de verpakking kijk word ik zo enthousiast! Hoe super gaaf ziet het er wel niet uit? Ik vind het misschien wel één van de mooiste verpakkingen uit de Naked collectie. Het is gemaakt van een grijskleurig, transparante kleurstof met een zwoele achtergrond. De achtergrond vind ik wel iets hebben, het lijken net op rook wolkjes, dat is super leuk gedaan in combinatie met de naam! Het palette is helaas wel een beetje zwaar, maar wel heel erg sterk!

Omdat het een smokey editie is, zitten er meer koele kleuren in dan warme kleurtjes. In totaal zitten er twaalf verschillende kleurtjes in het palette, met de keuze uit zowel mat of glinsterend. En natuurlijk zit er weer een hele fijne fluffy kwast verscholen in het shinende doosje! Ik ben altijd zo te spreken over de kwasten van UD! Zelfs de huls van de kwast matched met de binnenkant van het palette, magic!


High-  – Dirty Sweet – Radar – Amor – Slanted – Dagger- Black Market – Smolder – Password – Whiskey – Combust – Thirteen

Vooral de eerste kleurtjes zijn lekker shiney, super tof voor een feestje! De andere helft van de kleurtjes zijn mat gepigmenteerd. Meestal zijn de matte oogschaduw kleuren erg korrelig, maar deze kleurtjes zijn juist smooth en hebben een hele goede pigmentatie. 

Wat ik van het palette in het geheel vind? Een dikke aanrader! Ik moet eerlijk zeggen dat ik de koelere tinten in het begin iets te heavy vond, maar als je het combineert in een nude look kan je er een toffe dagelijkse look van maken.

Wat is jouw eerste indruk over het Urban Decay Naked Smokey palette?


12 opmerkingen:

  1. Heel mooi. Heb de eerste 3 en weet hoe fantastisch ze zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toen ik in Parijs was zag ik het palette, heb deze toen niet gekocht..
    Eenmaal terug in de trein had ik gelijk al spijt. En ja hoor, toen kwamen de reviews op blogs en baal ik ECHT heel erg hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schitterend palet. Wat een mooie foto! Liefs, Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een pareltje, heel erg mooi en indrukwekkend om naar te kijken...de verpakking is inderdaad amazing mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het een zalig palette en gebruik het erg graag!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hmm.. Ik twijfel echt of ik het moet aanschaffen of niet. Ik heb op zich al zo'n kleuren maar ik ben echt gek op de Naked 2 en die texturen.. Ah.. Moeilijk haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Urban Decay Naked Smokey, heeft inderdaad iets weg van Naked 2! Maar toch zijn de kleuren van smokey iets koeler, maar wat mij betreft een musthave!

      Verwijderen
  7. De verpakkingen zien er altijd zo ontzettend leuk uit! Echt prachtig, het heeft iets mysterieus! Wauw, de pigmentatie is echt super! (:

    BeantwoordenVerwijderen