maandag 26 oktober 2015

2 jaar Vanilles/ update

Hehe, dat is een poosje geleden! Ik vind het zo gaaf om eindelijk weer lekker mijn tijd te besteden aan het gene wat ik het liefst doe. Ik ben weer terug van weggeweest. Vandaag heb ik een artikel voor je klaar staan dat even lekker persoonlijk is. Pak je kopje warme choco er maar bij, ik vertel over mijn blog birthday faal, mijn vakantie, eerste artikel op Vanilles en mijn blogschema planning.

#Faal
Gisteren was een bijzondere dag, mijn blog birthday! Als je Vanilles op Instagram volgt, zag je vast mijn kleine vergissing in jaren al voorbij komen. Ik was iets te enthousiast, ik schreef dat Vanilles alweer drie jaar bestaat, maar dat moeten natuurlijk twee jaar zijn! Dit is mijn laatste vakantie dag, misschien heeft het daar wel mee te maken? I don't know! Het voelt alsof ik al veel langer blog dan twee jaar, het is zo leuk om te doen! Niet alleen de dingen die ik achter de schermen doe voor mijn blog zijn zo bijzonder, maar ook de leuke comments. Zo vergeet ik ook nooit meer dat ik die ene dag naar Almere afreisde voor een dagje Greenland event met mijn zusje. En wat ik al helemaal niet mag vergeten is het contact met andere mede bloggers online.

Portugal
Zoals je net al een stukje las, ben ik op vakantie geweest! Voor de tweede keer in mijn leven ben ik het vliegtuig ingestapt. Ik heb een geweldige tijd gehad in Portgal en veel nieuwe dingen ontdekt.
Ik heb een aantal hele gave plaatjes kunnen schieten, coming soon!

Eerste artikel
In die twee jaar dat ik al blog, zijn er wel een aantal dingen veranderd op Vanilles. Uit nieuwsgierigheid heb ik een beetje naar beneden gescrold en daar vond ik het eerste artikel dat ik alleen online zette. Voor de mensen die mij al langer volgen weten dat ik in het begin niet alleen blogde. Toch is het raar om je eerste artikel te zien, ook wel erg leuk hoor!

Planning 
Huh? Op woensdag en zaterdag plaats je toch altijd een artikel? Waarom staat dit artikel dan op maandag online? ''Ik heb het enorm druk op school, maar ik wil proberen om sowieso op woensdag en zaterdag een artikel te plaatsen.'' Als er tijd is wil ik de maandag er ook weer bij pakken. Ik wil even kijken hoe het loopt, ik ga alweer de tweede periode in van mijn studenten tijd en daarnaast heb ik ook nog een baantje. Ik houd jullie sowieso even up to date over de planningen!

Misschien heel cliché, maar ik wil iedereen nog even bedanken. Ik vind het super gaaf dat er meiden zijn die Vanilles volgen, op naar het echte derde jaar ;)

 
 Volg ons op Twitter!

14 opmerkingen:

 1. Hihi, ik volgde je al toen jullie nog een jullie waren ;) Maar je doet het ook ongelooflijk goed alleen hoor! En ik kan niet wachten om meer van je te blijven lezen. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd naar je foto's van je vakantie en gefeliciteerd met je blog verjaardag! We zien het vast en zeker door de vingers dat je je had vergist haha
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha 3 jaar woehoe, ohnee toch 2 jaar. Alsnog een mooie mijlpaal, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je blog! :-)
  Ja, bloggen vind ik ook héél leuk en het leukste eraan vind ik dat ik er zo ongelooflijk veel van leer.
  Ik wens je héél veel succes in je derde blogjaar en natuurlijk vooral ook met de studie.
  Geniet nog van je laatste vakantiedagje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteeerd met je 2 jarige bestaan van je top blog! Ga zo door en geniet vooral!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik volg je, zoals ik op insta al zei, ongeveer een jaar en half en kan me nog goed herinneren dat je samen met Lisa blogde! Hoe is het eigenlijk met haar? Hebben jullie nog veel contact? Nogmaals gefeliciteerd! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat met je blogverjaardag :) laat er nog vele jaren bijkomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. gefeliciteerd, met je 2e blogverjaardag.....lekker doorgaan met bloggen, ik lees graag bij je....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je 2e blogverjaardag! Die 3e komt ook wel, een goed blogjaar gewenst!
  liefs sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Alvast gefeliciteerd met je tweede verjaardag en op naar het derde jaar.:) Ach vergissen is menselijk toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een tijd alweer! Superleuk, van harte gefeliciteerd hoor.

  BeantwoordenVerwijderen