woensdag 28 oktober 2015

Last minute Halloween inspiration

Deze zaterdag is het alweer Halloween! Ik moet eerlijk bekennen dat ik het nooit heb gevierd maar het lijkt mij stiekem wel erg leuk om een keer mee te maken. Op dit moment staat Pinterest vol met spooky things en omdat ik natuurlijk ook niet achter kan blijven heb ik leuke Halloween stuff voor je op een rijtje gezet.
Trick or treat!


In totaal heb ik zes leuke do it your selfs voor je uitgezocht. Alle zes zijn het hele verschillende dingen!           De bovenste twee plaatjes uit de collage lijken mij het leukst om na te maken. Gelukkig heb ik het recept van de spider cupcakes! Bekijk hieronder de collage voor de stappen.

Wat heb je nodig?
· Chocolade reep

· Hagelslag

· Snoep oogballen

· Dropveter

· Cupcakes

1: Voor dit recept kan je kant en klare cupcakes kopen, maar zelf bakken is natuurlijk veel leuker en misschien ook wel lekkerder!

2: Smelt chocolade in een pannetje en roer de gesmolten au bain marie chocolade goed door met een garde. Zo voorkom je dat de chocolade gaat stollen.

3: Breng de gesmolten chocolade aan op de cupcakes met een lepel. Dip de cupcake dan met de kant van de gesmolten chocolade in hagelslag.

4: Omdat het bijna Halloween is, zijn er nu ook snoepjes verkrijgbaar in de supermarkt die speciaal voor Halloween zijn gemaakt. Breng twee eetbare snoep oogballen aan op de cupcake.

5: Verdeel dropveters in kleine stukjes, dit worden de pootjes van de spin. Steek dan de dropveters in de cake en klaar is je spinnetje.

Vier je net zoals mij dit jaar helaas geen Halloween?  En wil je toch in de sfeer komen? Tot 1 november 2015 kan je nog naar de Walibi Fright Nights. Zelf ben ik er nog nooit naar de Fright Nights geweest, het lijkt mij in ieder geval erg leuk! Wil je het lekker simpel houden? Je kan natuurlijk ook je eigen Halloween party met vriendinnen organiseren. Have fun!

                                                             Vier jij Halloween?

                                                                      

10 opmerkingen:

 1. Hier doen we niet aan Halloween, maar ik merk wel dat het ieder jaar meer aandacht krijgt! Ik vind het wel leuk al die creatieve en griezelige dingen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf doe ik niets aan halloween, maar als ik al die lekker hapjes zie ...dan vind ik die er wel superleuk uitzien allemaal...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vier geen Halloween maar dit zijn wel hele leuke hapjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Happy Halloween, zo schattig en ik houd van uw decoratie van Halloween. Dank voor uw aandeel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat qua eten Halloween echt een van de beste feestdagen is, zie zoveel leuke dingen langskomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat leuk! Normaal vier ik nooit Halloween, maar dit jaar ben ik wel van plan om het te vieren! En zo'n lekkere cupcake is dan altijd welkom! (;

  BeantwoordenVerwijderen