zaterdag 24 oktober 2015

Outfit of the day

Ja! Ik heb na tien weken hard werken op school en eindopdrachten uitgevoerd, nu ook eindelijk herfstvakantie. Deze herfstvakantie heb ik iets anders ingepland dan normaal want ik ga namelijk naar Portugal! In het mooie zonnige land is de temperatuur gelukkig anders dan in het koude Nederland dus heb ik een outfit voor je klaar staan die ik zeker ga dragen in Portugal. Ga je ook op vakantie en heb je inspiratie nodig? Today tips & tricks.

Een klein tasje is voor mij zeker een musthave voor op vakantie. Doordat de tas een klein formaat heeft, kan ik het gemakkelijk kwijt in mijn koffer en natuurlijk is het super easy om de tas overal mee naar toe te nemen. Je stopt de belangrijkste spulletjes in je tas en done! Deze mooie tas is van het merk Aldo, dat je vind op Stylefruits.

Goede loopschoenen vind ik een van de belangrijkste dingen die ik meeneem op vakantie. Wij bezoeken vaak leuke plekjes op het land, dus goede schoenen komen goed van pas! Omdat het op dit moment niet bloedheet is in Portugal, kies ik voor mijn witte All Stars.

Tot slot neem ik absoluut een nieuw shirtje mee van Object! Het shirtje valt helaas net iets groter uit, maar dat betekent wel dat ik het kan gebruiken voor een baggy look. Het heeft verder een heel mooi zwart stofje, ik hoop ook dat er ook een kleur editie uitkomt! Een bordeau rode kleur zou wel heel tof zijn, dan is het ook leuk om te dragen met de herfst in Nederland, gecombineerd met een leren jasje. Je vind deze top op Smit mode!

Naast deze look heb ik nog drie andere setjes klaar liggen, waaronder gecombineerd met natuurlijk mijn maxiskirt. Ik kan niet wachten om met mijn maxiskirt langs de Atlantische oceaan te lopen, Portugal moet prachtig zijn. En voor de zekerheid neem ik ook nog een paar lange broeken mee, je weet maar nooit!

Ga jij nog op vakantie in de herfstvakantie?

 

4 opmerkingen:

  1. Tasje is echt leuk en inderdaad practisch.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de tas is ontzettend leuk en best wel tijdsloos, zeker met de wat rondere onderkant...heel apart...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Portugal is echt een prachtig land! Ik ben best jaloers hoor, hahah! Jij mag naar een warm land terwijl wij hier in de koude blijven zitten! Geniet ervan meid! (:

    BeantwoordenVerwijderen