zaterdag 9 januari 2016

Een welness dagje/ manicure

Er stond afgelopen week iets heel leuks in de agenda! Al maanden geleden heb ik een keer tegen mijn moeder gezegd hoe gaaf ik het zou vinden om een keer mijn nagels te laten doen in een echt wellness center. We wilden het een keer plannen maar het kwam er niet van. Tot afgelopen week! Ik liet samen met mijn moeder onze nagels doen. In het artikel van vandaag heb ik een klein overzichtje gemaakt van deze dag.

De kwaliteit van de foto's zijn helaas iets minder; ik heb de foto's met mijn telefoon gemaakt. Excuses! 
Toen we in het Welness center aankwamen, begonnen we met een glas fris. De manicure kon bijna beginnen! Ik heb er heel veel zin in. Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd met welke kleur nagels ik naar huis ga... 


It's time for nailpolish! Mijn moeder en ik werden naar een klein kamertje gebracht, daar stond alles al klaar. Zo onwijs leuk, alle nagellakjes waaruit gekozen kon worden waren allemaal van het merk O.P.I. Zoals je weet ben ik helemaal fan, hoe leuk? Er lagen twee nagelwieltjes klaar, uit deze kleuren konden we kiezen. Zelf had ik een antraciet kleurtje op het oog, leuk voor de winter! Het lakje wat al een tijdje op mijn wenslijstje stond en bijna overal helemaal uitverkocht was, koos ik uiteindelijk. Het is een echt antraciet kleurtje met een paarse ondertoon.

Eerst werden de nagelriemen terug gedrukt met een bokkepootje. Dit is goed voor de nagelriemen, zo kunnen de nagels beter groeien. Daarna werden onze nagels gevijld. Leuk om te zien hoe een professional dat doet! ik heb goed meegekeken dus hopelijk heb ik de tricks goed meegekregen. Nadat alles goed gevijld was, werd het tijd voor een basecoat. Mijn nagels werden hier heel sterk van; ik had geen last van slappe nagels die snel scheurden.

Na een basis behandeling werden mijn nagels gelakt in de hele mooie winter kleur die ik uitgekozen had. Er werd nog even een topcoat aangebracht waardoor de lak langer blijft zitten. Tot slot werd er een spray gebruikt zodat alles snel ging opdrogen.

Ik heb de nagellak uiteindelijk zeven dagen zonder chips gedragen. Doordat ik tussendoor nog een keer heb gewerkt ging de nagellak er helaas eerder vanaf dan dat er werd gezegd. Je kan binnenkort nog een uitgebreide review verwachten over de nagellak. Ik heb het lakje namelijk bij het welness center gekocht! Houd Vanilles dus goed in de gaten.

Welk kleurtje nagellak vind jij bij de winter passen?


10 opmerkingen:

 1. wat gezellig om dit samen met je moeder te doen...echt heel erg leuk...lastig vind ik de vraag over de kleur nagellak die bij de winter past...ik denk dat dit meer afhankelijk is van wat bij jou als persoon past...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je dit samen met je moeder doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zo'n pampermoment. Ik geef ze wel altijd maar mijn nagels zijn niet door een ander gedaan. Winterkleurtje? Rood!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehlala, wat ontzettend fijn zo een verwen dagje. Heerlijk om je handen en nagels wat extra aandacht te geven, dat verdienen ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zeg, zou ik ook eens moeten doen..
  Maar helaas komt der ook niet echt van hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me echt gaaf om eens een manicure te laten doen! Moet toch wel even genieten en ontspannen zijn dat je nagels voor jou gelakt worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je dat samen met je moeder hebt gedaan! Heerlijk zo'n verwendagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gezellig dat je dat hebt gedaan. Het is mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. lijkt me een leuk en gezellig dagje!

  BeantwoordenVerwijderen