zaterdag 30 januari 2016

Birthday present/ Oozoo horloge

Al een hele tijd was ik opzoek naar een vlot, vrouwelijk, maar toch sportief horloge. Voor mijn birthday mocht ik een tof horloge uitzoeken, maar dat was toch lastiger dan ik dacht! Ik heb zo'n beetje alle juweliers in de stad wel gezien. Het horloge wat ik zocht was namelijk overal uitverkocht. Toen ik dan eindelijk jarig was, kreeg ik toch opeens een heel bekend pakketje...

In verschillende artikelen over mijn wishlist zag je verschillende horloges waaronder een horloge van Michael Kors en DNKY. Maar dit was uiteindelijk helemaal niet zo'n praktisch horloge voor mij. Deze grote namen hebben inderdaad witte horloges in hun assortiment, maar dan wel van keramiek! Dit materiaal is niet helemaal handig voor mij. Keramiek is materiaal wat breekbaar is. En hoe tof zo'n designer horloge er ook uitziet, een horloge van kunststof is voor mij well done!

Toen ik het cadeautje in de verpakking zag, had ik al een vermoeden wat het kon zijn. Al zat ik wel een beetje te twijfelen, bij de juweliers waren er geen witte kunststof horloges meer...

Whoe, en toch zat er een heel mooi wit horloge in het doosje! Van het merk Oozoo om precies te zijn.
Mijn ouders hadden het toch nog online kunnen kopen, met heel veel geluk!

Zoals je kan zien is het een wit, kunststof horloge met een zilveren klokje. Ik ben er verliefd op! Ik vind het een super leuk cadeau. Het is wel echt een horloge voorin de lente en zomer, dus ik weet al helemaal hoe ik het kan combineren.

Ik vind het een super mooi horloge! Ik baal er alleen wel een beetje van dat ik te dunne polsen heb. Hierdoor zit het horloge namelijk best losjes om mijn pols, een optie zou zijn om in het bandje een extra gaatje te prikken, maar heel eerlijk; dat durf ik niet hoor!

Heb jij een favoriet horloge op dit moment?

 Follow me on Bloglovin

15 opmerkingen:

 1. Wat een gave! Dat wit is zeker gaaf en je steelt met mooi weer de show. Bij de juwelier willen ze vast wel een gaatje voor je prikken hoor. Heb zelf een vrij dure dus horloge wisselen doe ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goede tip Cindy! Ik ga binnenkort even langs bij de juwelier.

   Verwijderen
 2. Je kan toch ook een extra gaatje laten prikken? Mooi horloge met de zilveren details!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk en ontzettend sportief horloge, echt heel erg leuk en zo zomers..Dat zal zeker heel leuk staan als je een kleurtje hebt van de zomer.Ik heb een aantal horloges, en de een keer draag ik de een weer wat meer dan de ander...vaak ligt het er aan wat ik draag en nar welke gelegenheid...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is wel mooi inderdaad en wit heeft toch ook altijd wel een chique uitstraling :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nog gefeliciteerd!! en mooi horloge heb je gehad :3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Horloges van Daniël Wellington en dergelijk zijn prachtig om te zien, maar ik zou bang zijn om ze te dragen, hahah! Zo'n dingen gaan echt rap kapot bij mij, dus ik ga er mijn geld niet aan geven. Dit horloge ziet er heel leuk uit (en veel minder breekbaar)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie horloge heb je gekregen van je ouders.
  Wauw echt wel super

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi horloge, ik hou van wit, opvallend maar past ook overal bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Dat horloge is wel een heel mooi cadeautje. Jaren geleden heb ik mezelf een heel eenvoudig en onopvallend horloge cadeau gedaan. Ik houd van ontzettend grote wijzerplaten, maar die passen helaas niet bij mijn dunne polsen. Met dat simpele horlogetje, dat ik nu al jaren draag, ben ik inmiddels heel tevreden. Ik hoop dat het nog lang mee zal gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooi horloge! Ik heb er zelf 2 liggen, alleen ik draag ze vrijwel nooit. Zonde eigenlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind je horloge heel gaaf en zeker voor de lente en zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bij de juwelier hebben ze daar de tools wel voor om een heel mooi gaatje voor je erbij te prikken. Wat een prachtig horloge zeg, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen