woensdag 3 februari 2016

Voorjaarscollectie schoenen 2016

Het mag dan nog wel even duren, maar de lente staat over een aantal weekjes weer voor de deur.
Als blogger en als trend gek vind ik het leuk om op zoek te gaan naar nieuwe trends! Aangezien nieuwe schoenen op ''mijn verlanglijstje'' staan, leek het me leuk om schoenen uit nieuwe collecties op een rijtje te zetten.

Er zijn dit jaar heel veel verschillende collecties te vinden. Laatst schreef ik over lifestyle en woontrends en nu geef ik je tips op het gebied van schoenen. Op de website van Esprit  was ik aan het goede adres!

Sommige schoenen trends kennen we al en gaan nog een jaartje mee, maar andere trends zijn nieuwkomers! Een ding is zeker; heel veel oude bekenden gaan we dit jaar weer zien. Ik ben heel nieuwsgierig welk paar schoenen ik uiteindelijk kan toevoegen aan mijn stash. Hopelijk doe je inspiratie op voor jouw wishlist.

1. Espadrilles are back! Een paar jaar geleden moest ik er niets van hebben, maar eerlijk is eerlijk; deze zilveren espadrilles zijn wel erg tof.

2. 2015 was het jaar van de printjes! Vaak zag ik een detail met print. Maar hoe leuk zijn deze snake print schoenen? De laatste tijd vind ik slangenprint zo tof! Leuk om te combineren in een outfit. Het valt mij de laatste tijd erg op dat printjes in allerlei items voorbij komen.

3. Ook spotte ik zwarte espadrilles. Het mogen dan wel hele basic schoenen zijn, maar het suède aan de zijkanten maakt het toch iets klassieker. Persoonlijk vind ik de nieuwe twist leuker dan de oude. Ik houd van vlot en fris.

4. Deze schoenen heb ik vorig jaar ook al gezien, maar zijn nu net even anders! Dit jaar ga je veel neutrale kleuren zien. Het zijn gedurfde schoenen, maar kunnen wel heel leuk in een bepaalde outfit zijn.

5. Makkelijke zilveren sneakers kunnen onder bijna elke outfit! Tof dat de zilveren kleur ook glanst, dat maakt de schoen unieker.

6. Hele basic witte sneakers zijn voor mij een must! En ik heb geluk, de schoenen zijn nog wel even in fashionland. Hele easy witte sneakers kunnen een outfit zo opfleuren! Pak sneakers sokjes uit je kast en stroop je broekspijpen op, in een oogopslag is je outfit veel vlotter!

Ik heb mijn favoriete schoenen uit verschillende collecties op een rijtje gezet! Stiekem ben ik wel erg nieuwsgierig naar jouw mening, welke schoenen vind jij uit de collage het leukst?


6 opmerkingen:

 1. De witte schoenen zijn echt een must bij beter weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf nooit Espadrilles , wel vind ik het bij veel mensen heel erg goed staan. Wie weet kan verandering komen dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die tweede wel wat hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ga toch voor de witte sneakers, al ben ik ook wel iemand van de dierenprintjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die schoenen zijn echt mooi! vind vooral die laatste gympies mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen