zaterdag 27 februari 2016

Festivals die ik wil bezoeken

Al maanden hebben mijn vriendinnen en ik het over festivals! Sinds Rozemarijn en ik naar ons eerste festival zijn geweest, kan ik in ieder geval alleen nog maar dromen van nog meer goede muziek, drankjes en fun!

Mijn allereerste festival bezocht ik vorig jaar in de zomer. Het was zo onwijs leuk! Alles was heel leuk geregeld en georganiseerd. Zo stond er een stand waar een aantal jongens zelfgemaakte drankjes maakten en waren er verschillende hoekjes waar dingen te doen waren. Alles was zo leuk aangekleed! Er hing een bepaalde sfeer op het festival, het was zo leuk. Let the festival time begin!

                                                                 Bron:Kim Baster
The Flying Dutch staat al een hele tijd op mijn wishlist. Dit is een festival waarbij de allerbeste Nederlandse dj's dit jaar Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam per helicopter overvliegen om in deze steden een aantal toffe platen te draaien. Grote namen zoals; Martin Garrix, Armin van Buuren, Hardwell en Afrojack zijn van de partij. Nog een jaar wachten, want dan ben ik achttien en kan ik dan eindelijk kaartjes kopen!

Bron: SLAM FM
Als ik naar muziek op de radio luister, zet ik de radio vaak op zender SLAM FM. Er wordt hele toffe muziek gedraaid, helemaal mijn stijl. Zo kwam ik erachter dat er elk jaar het SLAM FM Koningsdag festival wordt georganiseerd. Er treden elk jaar wel een aantal grote namen op, ik zou het niet willen missen.

Bron: Dance 4 Liberation
Mijn tweede festival wordt vijf mei een feit! Op Bevrijdingsdag ga ik samen met vriendinnen naar het mooie Zwolle. We hebben namelijk kaartjes gekocht voor Dance 4 Liberation! Verschillende dj's met veelzijdige muziekstijlen reizen af naar Zwollywood. Van house tot hardstyle!

Bron: The Colorrun
Als laatste lijkt het mij onwijs tof om mee te doen met ''The Colorrun.'' Dit wordt elk jaar in verschillende steden georganiseerd. Je loopt een aantal kilometer hard, maar dan wel op een kleurrijke manier!

Ik ben heel nieuwsgierig of er nog festivals zijn die jij graag zou willen bezoeken! Heb je weleens festivals bezocht?

8 opmerkingen:

 1. Ik ga eigenlijk nooit naar festivals. Ik zou wel een keer naar de Colorrun willen, maar dan eigenlijk meer om foto's te maken ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De colorrun wil ik ook graag een keertje doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijken me heel erg gaaf! Ik ben alleen een aantal keer naar Wacken Open Air geweest, maar da's metal :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Colorrun lijkt me echt de max! Ik ga nog eens naar Werchter dit jaar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Festivals zijn altijd heerlijk. Ik moet nog even bekijken welke festivals ik dit jaar mee wil maken. Waarschijnlijk Down The Rabbit Hole/Best Kept Secret/Lowlands en Festival Mudial. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het lijkt mij ook super leuk om mee te doen met The Colorrun. Zowel het festival dat je bezoekt, ik kan me voorstellen dat je dit niet zal willen missen. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow die colorrun lijkt mij zo leuk. Alleen al die foto is super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen