zaterdag 6 februari 2016

Scrub granité/ Greenland bodycare

Als blogger en als beauty liefhebster kan ik nooit genoeg krijgen van verzorgingsproducten. Als ik maar een bepaald aantal producten gebruik, geeft het mijn huid al een boost. Over producten gesproken; vandaag laat ik je kennismaken met een van de goddelijkste producten van Greenland Bodycare. Je hebt de granité vast al voorbij zien vliegen op mijn Intstagram. Ik ben zo enthousiast! Ben je benieuwd naar mijn favoriete scrub aller tijden?

De scrub granité zit in een rond, tinnen doosje. Het ziet er zoals ik van Greenland gewend ben, tip en top uit!
Nadat ik in mijn vorige blog post over GL had geschreven over het dilemma met de postbode en het vervormde doosje merkte ik daadwerkelijk verandering. Het pakketje zat nu nog beter verpakt! Greenland kon er niets aan doen, maar wel top dat het bedrijf dit soort 'ongelukjes' voor wil zijn.

In totaal zijn er zes verschillende geuren in deze lijn te vinden. Van zoet tot fris! Ik ontving de geur 'Dragon fruit- white tea' Oh my god, wat een super lekkere geur! En weet je wat zo leuk is? Op de panelsessie waar ik vorige zomer aanwezig was, heb ik deze scrub nog getest samen met mijn zusje. Dit was toen mijn favoriet, samen met de geur Lime- Vanilla.

Wat Geenland zegt over de scrub granité:
''Deze unieke granité van Greenland met kleine scrubdeeltjes is een waar genot voor de zintuigen. De scrub zorgt ervoor dat je huid zijdezacht, glanzend en glad wordt. Just emotions! Masseer Greenland Fruit Emotions scrub granité op een natte of droge huid gedurende een aantal minuten en spoel het vervolgens goed af.''

Het is heel goed voor je huid als je 1 á 2 keer per week je huid scrubt, dus dat heb ik de laatste twee weken ook echt gedaan toen ik de scrub aan het reviewen was. Het is een totaal andere scrub dan ik gewend ben en dat maakt het juist zo leuk! De scrub heeft het een soort gel substantie met kleine zoutkorrels. Ik ben fan!

Deze scrub granité kost  €18,00 en is verkrijgbaar in de webshop.

 

9 opmerkingen:

 1. Oh wauw, hij ziet er ook wel echt heeeerlijk uit. Ik wil het uit m'n beeldscherm halen en eraan ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij klinkt zo lekker en om dat ik weet dat de geur van Greenland altijd onwijs lekker is, geloof ik zo dat dit ook genieten is bij deze scrub

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja de GL geruen zijn hemels. Zoasl je de scrub omschrijft lijkt hij me superfijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken Greenland Bodycare nog niet, maar de inhoud van deze ziet er erg aantrekkelijk en leuk uit en dan ook nog zes verschillende geuren om te kiezen uit deze lijn. Hij lijkt mij een lekker product. Ik probeer zelf min. 1 keer per week te scrub.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze ook en ik vind hem ook zó onwijs fijn! Dit is één van de eerste scrubs die ik ook echt regelmatig gebruik, vooral vanwege de heerlijke geur en zachte substantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze wil ik ook!! groetjes, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt als een heel fijn product. Nu ben ik wel benieuwd naar die geur haha. -x-

  BeantwoordenVerwijderen