zaterdag 16 januari 2016

Winter musthave: Eos/ lipbalsem

Eos! Ik denk dat iedereen dit merk wel ondertussen kent. Het komt oorspronkelijk uit The USA en het is voor mij ''het middeltje'' tegen droge lippen. Helemaal nu moeder natuur ervoor zorgt dat het steeds kouder wordt. Hierdoor zet iedereen de kachel een tantje hoger en kunnen we onze dikke truien weer aan.

Een poosje geleden gingen mijn vader en zusje shoppen in Amsterdam, the place to be! Ze namen een lipbalm van Eos voor mij mee. Zo lief! De paarse lipbalm is trouwens van mijn zusje, die review ik ook vandaag.

De smaken die ik vandaag review, zijn totaal verschillend! Blackberry nectar (in de paarse verpakking) is bijvoorbeeld heel fris en bloemig terwijl sweet mint (in de blauwe verpakking) een menthol geurtje heeft en perfect is voor als je de verkoudheid een beetje te pakken hebt.

Allebeide lipbalms zijn perfect om mee te nemen, + ze zien er ook nog eens sweet uit. De namen zijn trouwens ook leuk bedacht. Als ik de balm aanbreng op mijn lippen, voel ik gelijk dat de droge velletjes verdwijnen. Oke, het is in het begin iets vettig; maar het werkt!

Ik raad je wel aan dat als je heel erg verkouden bent, om de sweet mint niet gelijk te gebruiken. Bij mij tintelde de balsem te veel  op mijn lippen. Een heel naar gevoel! Maar als je merkt dat je verkouden wordt is dit wel een hele goed topper. Blackberry nectar vind ik helemaal geschikt voor de lente, het ruikt zo lekker! De balsem blijft bij mij zo ongeveer 4 uur zitten, daarna werk ik het netjes weer bij.

Bezit jij ook over een Eos lipbalm?

9 opmerkingen:

 1. Ooh, die paarse lijkt me zo leuk! Ooit ga ik deze eens kopen hihi, momenteel ben ik verslaafd aan de Burt's Bees :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een grappige quote bedacht bij de lippenbalsems en dan de foto van de cactussen erbij. Erg grappig bedacht. Groetjes, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom nooit de deur uit zonder lipbalsem! Er is niets zo hatelijk als droge gescheurde lippen te hebben. Eos is een heel fijn merk, maar ik hou het eerlijk gezegd liever bij mijn Babylips!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben eigenlijk best wel nieuwsgierig naar de lipbalsems....momenteel komen ze niet zo heel positief te voorschijn in een aantal artikelen op het internet, maar ja of dat nu helemaal waar is?...ik heb geen idee!...Ik gebruik momenteel een lip balsem van W7 ( een soort eitje)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat zag ik toevallig ook! Misschien hebben sommige mensen toch een allergische reactie op de balms. Ik heb hier gelukkig geen last van, deze Eos lipbalms mogen voor mij niet ontbreken hoor :)

   Verwijderen
 5. Wat leuk, ik ben der al helemaal weg van.
  Ik hoop dat ik het hier ergens kan vinden in België.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb er nog nooit eentje gehad maar hoor er veel positiefs over!

  BeantwoordenVerwijderen