woensdag 19 oktober 2016

Abstract Surface/ Designer Collectie Iphone

Telefoonhoesjes, ze zijn er in verschillende soorten en maten! Omdat ik mijn telefoon dagelijks gebruik, is bescherming voor mij een must. Zo zit er niet alleen een extra beschermend plaatje op het touchscreen maar verwissel ik ook graag van Iphone case. Er is heel vaak genoeg keuze voor Iphones op het gebied van hoesjes. Vandaag laat ik mijn nieuwe aanwinst zien!

Ik ontving vorige week namelijk een nieuw telefoonhoesje voor mijn phone van de webshop: Gocustomized. In deze webshop kan je zelf een telefoonhoesje ontwerpen met je eigen foto, of kan je ervoor kiezen om een bestaand design te nemen.

Zelf heb ik gekozen voor de case: Abstracy Surface. De pagina waar de Designer Collectie te vinden is, staat namelijk vol met allerlei gave edites. De case die ik heb gekozen heeft een abstracte print met natuurlijke kleuren. Het telefoonhoesje heeft alleen net iets andere kleuren dan staat aangegeven met een foto op Gocustomized. Online zijn er namelijk meer grijs en groen tinten te zien, terwijl offline de blauwe tinten juist meer naar boven komen. Nu vind ik allebei de kleuren onwijs mooi, dus dat maakt voor mij niet uit.

Ook dit hoesje is een hardcase wat toch meer bescherming geeft. Ik ben heel erg te spreken over Customized, mijn andere hardcase komt hier namelijk ook vandaan. Het hoesje kan tegen een stootje en oogt heel erg chique. De webshop verkoopt trouwens niet alleen accessoires voor Iphone, maar ook voor verschillende types Samsung!

Abstract Surface kost €24,95 en is alleen verkrijgbaar in webshop GoCustomized.

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke achtergrond!♡
    Je hoesje vind ik ook top! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk hoesje! Vind het ook wel bijzonder, niet iets dat je overal heel vaak ziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er echt erg leuk uit maar ik ga zelf eigenlijk nooit voor een hard case. Zo eerder een "flexibel" case, die gebruik ik al jaren en m'n telefoon is echt al verschillende keren op de grond gevallen zonder die ook maar ooit te breken!

    BeantwoordenVerwijderen