woensdag 25 maart 2015

Make-up routine maart 2015

Zelf vind ik het erg leuk om een make-up routine te zien, zowel op een blog als op Youtube. Maar nu kwam ik erachter dat ik jullie nog nooit mijn daily make-up routine heb laten zien, oeps! Hier is ie dan eindelijk, mijn make-up routine van maart 2015.

Sinds kort bewaar ik mijn dagelijkse make-up producten in het toilet tasje Daisy van Marc Jacobs, dit tasje zat bij de parfum Daisy Dream van Marc Jacobs. Alle musthave producten passen in dit tasje, super handig!

Eigenlijk heb ik niet altijd een vaste routine voor make-up. De laatste tijd pak ik wel vaak mijn bb cream en foundation erbij van Maybelline. De ene keer is mijn make-up look meer uitgebreid dan de andere keer. Heb jij dat ook? De laatste weken gebruik ik vaak eyeliner, mascara, babylips en de bb cream en foundation voor de onzuiverheden met de coverstick. Heel af en toe pak ik een oogschaduw palette erbij en maak ik een naturelle oogschaduw look voor een dagje school.

Voor een ooglook pak ik vaak mijn Urban Decay Naked 3 pallette erbij, maar de laatste tijd ook dit kleine palette van het merk Manhattan wat ik twee jaar geleden kocht ik Duitsland. De pigmentatie van dit palette is top en de prijs was super budget, like!

Wat is jouw favoriete product in je make-up routine?

13 opmerkingen:

  1. Wat een leuke producten gebruik je! Ik wissel ook regelmatig af. De ene dag draag ik alleen mascara, de andere dag is het een hele make-up look met een leuke ooglook ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie producten gebruik je!
    oja p.s. de blushing hearts kan je in de webshop van beauty88 bestellen voor 6,99 per stuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke producten gebruik je!
    Ik heb eigenlijk geen make-up routine. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een toffe producten en dat tasje van MJ is ook leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie producten, dat paletje ziet er wel fijn uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een heerlijke producten gebruik je....Ik draag toch wel heel erg graag een eyeliner in mijn make up, net als een mascara!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik gebruik zelf echt amper make-up eigenlijk.. maar ben wel een fan van make-up tasjes en ik vind die van jou echt heel leuk <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie producten gebruik je, je make-up tasje is erg mooi! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk om te zien! Mooie producten gebruik je :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke post! Hele mooie producten gebruik je, de oogschaduw vind ik echt super!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb dat schattige make-uptasje ook, leuk is 'tie he! Fijne, simpele routine heb je op dit moment. Ik wissel ook veel af, maar op werkdagen heb ik meestal een full-face make-up en op vrije dagen wat natuurlijker.

    BeantwoordenVerwijderen