woensdag 4 maart 2015

Scrub salt

Scrubzout, wie heeft nu niet zo'n grote pot thuis in de badkamer staan? Zelf vind ik het fijn om een scrub te gebruiken, eindelijk een zachte huid! Een scrub zorgt toch net wat meer voor een betere verzorging, today my favourite!


Yes it's winter, tijd voor een complete huidverzorging met scrub. Ik verwijder de dode huidcellen en mijn huid krijgt even een fijne energie boost. Zo ontving ik van webshop Greenland natuurlijke scrubzout met de geuren lime en vanille, een bom van een geur! Je kan overduidelijk de geuren terug herkennen.

Op de linker foto zie je de srub substantie met water en op de rechter foto zie je de substantie van scrub zonder water. De korreltjes hebben de perfecte grote om mijn lichaam even helemaal een srub beurt te even. Ik gebruik het nu ongeveer al een week en ik merk echt een verschil! In de winter heb ik vaak last van een droge huid maar nu ik deze scrub gebruik heb ik daar sowieso niet zoveel last meer van. Heel erg bijzonder dat een week scrubben al zo'n verschil maakt!

Pas wel even op met de scrub als je een paar puistjes hebt, dit brandt heel erg en zorgt voor een pijnlijk gevoel op de huid.

In deze pot zit 400 gram, hier kan ik zeker erg lang meedoen! Ik ben erg nieuwsgierig naar de andere vijf geuren combinaties. Treat your senses naturally!

Greenland Fruit Emotions scrub salt is verkrijgbaar bij de drogist, apotheken, gezondheidswinkels en uiteraard in de webshop voor €9,95.


Scrub jij vaak?

  Follow me on Bloglovin

16 opmerkingen:

  1. Scrubzout, daar had ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Ben er wel super benieuwd naar, klinkt in ieder geval goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit! Ben benieuwd naar de geur. Xx. Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ligt het aan mij of is het echt gewoon scrubzout zonder olie in? Want ik denk dat een droge scrub best wel wennen is als je dat niet gewend bent. Is het gemakkelijk aan te brengen? My mind is blown! :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, het is srubzout zonder olie! Inderdaad wel even wennen maar ik zou niet meer anders willen hihi. Ja hoor, erg gemakkelijk!

      Verwijderen
  4. Ziet er lekker uit! Ben heel benieuwd naar de geur. Ik scrub vooral in de zomer, in de winter vrijwel niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er goed uit ben hier wel benieuwd naar. Ik zal eens kijken of het bij onze apotheek of drogisterij te koop is.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind scrubzout zelf ook erg fijn! Als ik hem tegen kom, neem ik hem zeker mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind de verpakking heel erg leuk en verassend!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. I’m in love with your blog! I like your photos and style of writing! I know that it requires so much time to update blog, but keep doing it!)
    I’ll be happy to see you in my blog!)

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Watt leuk en origineel zeg, ik ga zeker eens kijken als ik hem tegenkom of het wat voor mij is, maar zo te zien wel. Heerlijk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik had eigenlijk nog niet echt zulke bussen gezien, het ziet er wel erg goed uit...zelf ben ik niet zo een scrubber, ( vergeet het vaak )

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind scrum altijd erg lekker! Goed om te weten!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen