maandag 13 juli 2015

Mijn essenitials voorop vakantie

Als ik op vakantie ga, neem ik vaak makkelijke items mee die snel en handig te gebruiken zijn en niet al te veel ruimte nodig hebben. Vandaag laat ik je een kijkje nemen in mijn koffer voor holiday, want wat neemt een blogster nu eigenlijk mee voor een paar weekjes vakantie? Check hier mijn aanraders oftewel de essentials die je zeker niet mag missen!

Kies voor een goede, verfrissende body mist. Zo ruik je lekker en heb je ook een beetje verkoeling bij warm weer. Ik ben dol enthousiast over deze splash van Greenland, er komt volgende week een leuke review over online.

Deodorant is een absolute must bij hitte! Doordat het zo warm is zweet je eerder waardoor je dus vaker deo moet gebruiken voor het frisse gevoel. Deze deodorant van Lady Speed Stick is ideaal voor een dagje zonnen aan het strand. Het blijft lang zitten en je hoeft het niet vaak opnieuw aan te brengen, zeg bye tegen klotsende oksels.

Een bikini ligt standaard in mijn koffer, die moet absoluut mee op vakantie! Ik vind het gaaf om in de zee te zwemmen of om even een verkoelende duik in het zwembad te nemen. En hoe super gaaf is deze dupe Trangl bikini? Lucky girl wat ik ben, deze favourite ontving ik van de webshop Fringed, zoals je waarschijnlijk al wist ben ik gek op bikini's van deze webshop. Er is een hele leuke collectie te vinden en het is lekker budget! 

De dupe heeft dan wel iets andere kleuren dan de real Triangl dat heeft, maar verder lijkt het echt! Wel valt alles kleiner uit. Zelf heb ik maat XS/S neem dan maat M, die past perfect!

Ook neem ik toch graag oogschaduw mee, meestal gebruik ik dit alleen met een avondje uit. Omdat ik geen uitpuilende toilettas wil hebben heb ik gekozen voor een klein, schattig nude palette van Miss Sporty.

Nagellak mag ook niet ontbreken! In de zomer lijkt het soms wel dat mijn nagels zwakker worden. Nu worden mijn nagels niet sterker van nagellak, maar kan ik het toch opfleuren met een leuk kleurtje.

Ik heb de beste douche scrub aller tijden gevonden! De scrub komt van Kruidvat en ruikt zo geweldig lekker! Ook is de substantie top en er zit best wel veel in één zo'n tube, ik ben helemaal om!

Waterproof mascara is zo handig als je op vakantie gaat! Ik ben niet zo gek op basic mascara's in de zomer met de warme temperaturen, ik lijk soms een panda! Het leek wel of Stylefruits gedachten kon lezen, ik ontving namelijk laatst een verrassings pakketje. Hierbij alvast de sneak peak, binnenkort komt er een hele leuke unboxing online!

Babylips kan ik echt niet missen op vakantie! Mijn lippen zijn vaak ruw en droog in de zomer, i don't like it! Daarom sla ik gewoon een paar favo smaakjes in en overleef ik de vakantie in Italië wel haha.

Welke Essentials neem jij sowieso mee op vakantie?


5 opmerkingen:

  1. Leuke post!

    Je vergeet natuurlijk wel je zonnebril haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke dingen neem je mee, vooral die bikini is geweldig leuk....geniet maar heerlijk van je vakantie, maar zo te zien ben je dat ook echt wel van plan...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een fijne essentials, die bikini is echt gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooooh, die bikini is echt zo mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Alles van dit lijstje neem ik ook mee, en niet te vergeten, een goede zonnebril! Die dupe van Triangl bikini ziet er geweldig uit, net echt! Geniet van je vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen