maandag 20 juli 2015

New in/ shoplog Ikea

Two weeks ago spotte ik hele leuke lifestyle spulletjes in de folder van Ikea. Omdat ik al een paar weken vakantie aan het vieren ben en mijn moeder een dagje vrij had, besloten we om gezellig de Ikea te bezoeken. Ik heb allerlei leuke hebbedingetjes gescoord, van bamboestengels tot geurkaarsen. It's share time!

Weet je nog dat ik in het artikel over slaapkamer inspiratie het over bamboestengels had? Bij een aantal Youtubers zag ik deze plant tevoorschijn komen en ik vind het zo leuk! De zwierende planten staan ontzettend leuk in je interieur + je hoeft ze bijna geen water te geven! Ik ben nooit zo handig met bloemen, ik vergeet ze altijd water te geven. Zonde natuurlijk! De stengels zijn trouwens super budget, ze kosten maar 0,99 per stuk.

Ik werd zo happy toen ik deze leuke geurkaarsjes zag staan! De patronen zijn ontzettend leuk en het past 100% bij mijn kamer. Ik heb de kaarsjes in mijn letterbak hart gezet, op Instagram zie je het resultaat. Wel moest ik even wennen aan de bloemige geur, maar na een paar daagjes merk je daar gelukkig niet zoveel meer van.

Dan kocht ik een leuk fotolijstje met een vrolijk patroontje. In oktober hadden een paar vriendinnen en ik een fotoshoot geregeld voor een vriendin die haar sweet 16 birthday vierde. De foto's zijn heel leuk gelukt alleen kon ik nooit het perfecte fotolijstje vinden, maar die heb ik nu wel na even zoeken gevonden!

Verder kocht ik nog een basic vaas voor de bamboestengels en een heel leuk dekbedovertrek met allemaal letters van het alfabet. Ook was ik nog opzoek naar fotografie stuff, maar helaas heb ik niets gevonden. Heb jij nog een goede tip voor mij?

9 opmerkingen:

  1. Wat een leuke, inspirerende spulletje heb je gekocht! Met prachtige foto's erbij. Ik hoop dat je er veel plezier van hebt. Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuke hebbedingen heb je aangeschaft, op het fotolijstje ben ik stiekem wel een beetje verliefd...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die kaarsjes zijn erg leuk! Zouden hier ook goed staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt hele leuke dingen gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die bamboestengels zien er wel erg mooi uit, ook lekker budget ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuk die bamboe stengels in een vaas! Like it

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bij Ikea kan je zo leuk shoppen vind vooral de geurkaarsen er mooi uit zien x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wat een super leuke aankoopjes!
    Zo een bamboo stang is echt heel erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen