zaterdag 10 oktober 2015

Favorieten van de maand september

Wow, wat vloog de maand september toch snel voorbij! Het was een drukke maand, met allerlei leuke dingen op mijn agenda. Zo ging ik dagjes uit, sprak ik af met vriendinnen en heb ik vorige maand ook nieuwe producten getest. Sommige producten en items heb ik zelfs (her) ontdekt! Kijk je mee naar mijn favorieten lijstje van de maand september?

Laten we gelijk beginnen met mijn nummer 1 parfum van dit moment, dat kan niet anders zijn dan Mavie van Hugo Bosch! Met het licht roze flacon valt het geurtje erg op, de geur is spannend en helemaal uniek. Vaak als ik mijn favoriete body lotion van Greenland heb gebruikt, spray ik vaak nog wat parfum. De combinatie van de twee is goddelijk!

Mijn favoriete sieraad van de maand september, zijn deze twee opvallende armbandjes. Voor het slagen van mijn examen kreeg ik deze twee gave armbandjes by Swarovski. Omdat de bandjes lekker shiney zijn, draag ik het vaak in een iets minder opvallende look.

Weet je nog dat ik naar het Greenland event ben geweest in de zomer? Mijn zusje en ik kregen een goed gevulde goodiebag mee naar huis waar een lavendel-mint showergel in zat. Vorige maand was ik even verkouden en omdat ik weet dat mint bij mij goed helpt tegen verkoudheid, besloot ik deze showergel te gebruiken. De gel helpt je niet van de verkoudheid af maar zorgt wel voor een frisse, mint geur.

O.P.I komt steeds weer met toffe lakjes! Deze nagellak komt nog uit de hawai collectie en de kleur en de dekking is top! Ik heb deze kleur, Do You Take Lei Away? zelfs opnieuw gekocht omdat ik dezelfde kleur al eerder perongeluk had laten vallen. Jeetje wat baalde ik, toch had ik diezelfde avond de nagellak nog opnieuw online besteld.

Kiko is en blijft mijn favoriete beauty- low budget merk van dit moment. Zo behoort deze lipstick tot mijn favo lipstick van september! Het is een nude kleurtje met een lichte shine, oh en heb je gezien hoe mooi de huls niet is?

Dit waren mijn favorieten van de maand september! Ik hoop dat je een beetje inspiratie hebt gekregen van mijn lijstje. Laat jouw favo product ook even achter in de comments, ik ben erg nieuwsgierig!

Welk product staat sowieso als favoriet in jouw favorieten van september?



6 opmerkingen:

  1. Je armbandjes vind ik erg leuk. Het opi kleurtje is lekker neutraal en snap dat hij favoriet is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat lakje van OPI ziet er mooi uit! Balen dat je het vorige potje op de grond liet vallen... Leuke favorieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, wat een prachtige make-upjes en nagellak! Ik krijg spontaan zin op een OPI lakje te kopen.. Haha! Erg leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb alleen ooit een Kiko lipstick geprobeerd van de dingen die ik hier zie, maar dat was voor mij een miskoop. Gelukkig bevalt die van jou wel goed :)

    BeantwoordenVerwijderen