zaterdag 21 november 2015

Doei droge huid!

De herfst vind ik een gezellige maand! Gekeurde bladeren dwarrelen in het rond, 's avonds vlakkeren kaarsjes in leuke kaarsenhouders en alle huiskamers zijn klaargemaakt voor autumn. Omdat het seizoen herfst ook koude temperaturen meebrengt, wordt de kachel vaak ook een tandje hoger gezet. Hierdoor heb ik helaas in de herfst weleens last van een droge huid. Maar daar kwam verandering in toen ik deze drie Greenland toppers had ontdekt....

Je hebt vast al gezien dat de bodymist er alweer tussen shined. In een eerdere blogpost heb je mijn favoriete bodymist van GL al vaker voorbij zien komen. Je kan het hier terug lezen.

De drie producten die bij mij werken tegen de droge huid zijn drie hele verschillende producten. Twee van deze producten hebben een soort mousse substantie. Greenland is een trendzetter wat betreft huidverzorging. Nu ik al een poosje de shower mousse gebruik, wil ik ook niets anders meer. Als ik een mousse gebruik moet het lekker schuimen en een fris geurtje hebben. En die twee punten zitten in deze editie, twee vliegen in een klap! Deze body mist hoort bij de Fruit emoticons lijn. Dit betekent dat de twee ook nog eens dezelfde geuren hebben. Heel tof!

Na de showermousse gebruik ik vaak een bodylotion mousse. De geur Dragon fruit- white tea is een goddelijke geur, got it! Ook de lotion heeft een mousse substantie. Meestal breng ik een kleine hoeveelheid op mijn lichaam en tot slot smeer ik het in. Pas wel even op als je met de bus op je hand spuit, soms komt er meer mousse uit dan je denkt! De twee mousses zijn in combinatie onafscheidelijk! Het zijn zeker weten mijn favoriete doucheproducten van dit moment.

Als ik helemaal weer fris en fruitig ben na het douchen spray ik vaak nog wat body mist. Het geeft een fris gevoel met een heerlijke geur. Op hele droge plekken van mijn huid breng ik soms nog een créme aan, dit werkt bij mij heel erg goed! Ik hoop dat je iets aan deze tips hebt gehad, laat even weten wat jij tegen een droge huid gebruikt!

                                     Wat is jouw ultimate tip tegen de droge huid?

                                                 

8 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen, vooral nu in de tijd dat je huid begint te lijden onder het weer!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De producten van Greenland geuren altijd zo heerlijk, al vinden sommige mensen ze soms echt te sterk ruiken. zelf gebruik ik wel eens een beetje argan olie tegen de droge plekken in mijn huid, dat helpt erg goed, maar ja om jezelf er nu helemaal mee in te smeren, dat is ook weer zoiets...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Smeer me ook gek met mijn droge huid maar kreeg laatst een monster van sanex atopische huid en dat heeft heel goed resultaat gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit ook hele lekkere producten, die geur is heerlijk :) Mijn tip tegen een droge huid is Vitamine E olie, erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed. Mijn tip tegen een droge huid is de oude, vertrouwde blauwe pot van Nivea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke producten lijkten mij dit! En ik vind de verpakkingen ook leuk =)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb de greenland shower mousse ook, hij is fijn he!

  BeantwoordenVerwijderen