woensdag 18 november 2015

''Ik ben geïnterviewd!''

Normaal gesproken interview ik mensen voor zowel de radio als voor mijn blog, maar deze keer zijn de rollen omgedraaid! Jullie kennen vast allemaal stylefruits.nl wel, een enorm leuke site waar je zowel hippe outfits kan scoren als items voorin de woonkamer. En ik kan het nu eindelijk met jullie delen, ik sta op de Stylefruits site in een interview!

Ik kreeg laatst een mailtje in mijn inbox met de vraag of ik een paar vragen wilde beantwoorden in het thema kleurtypes, natuurlijk wilde ik dat wel! De bekende site was bezig met een artikel over kleurtypes, als je weet wat voor type jij bent is het makkelijker om te weten welke kleuren kleding jou eigenlijk wel of niet staan.

Uit de test kwam dat ik het herfsttype ben. Dat kan ook niet anders met mijn bruine manen en blauwe ogen! Dat betekent dat een aantal knal kleuren mij erg mooi staan, wil je weten welk kleurtype jij bent en wil je het hele interview even lezen? Klik dan even op deze link!

Dit was even een korter artikel tussendoor, maar ik moest dit leuke nieuwtje even met jullie delen. Oh en als je de test hebt gedaan, laat je dan even achter in de comments welk kleurtype jij bent? Tot zaterdag!

9 opmerkingen:

 1. O leuk. Stylefruits is echt handig als ik zakelijke outfits uit moet zoeken. Ik ga gelijk je interview lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat vreemd, ik kom op lente maar ik ben door een kleurenexpert getest en die zei herfst. Geel zit bij jou toch in je herfsttype kleur.

   Verwijderen
  2. Vreemd inderdaad! De kleur geel zit inderdaad in het herfsttype op Stylefruits!

   Verwijderen
 2. Ohh, wat leuk seg! Ga meteen je interview lezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een eer dat je werd geïnterviewd!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leuk, ik heb het artikel met veel plezier gelezen....en natuurlijk even direct getest welke type ik ben, winter....Ik denk dat dit wel klopt bij mij

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heel gaaf Daniëlle! Lijkt me een ongelofelijke eer om geïnterviewd te worden! Ik kende de site nog niet, maar ik ga vlug eens een kijkje nemen! Ik heb zo'n test al eens laten doen, en ik ben een lente type!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor school heb ik over kleur types een presentatie moeten houden. Erg leuk om dat uit te vinden. Toen op dat moment was ik een lentetype :) en bij de test op stylefruits.nl is precies hetzelfde uitgekomen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat super leuk dat je geinterviewd bent ik ga het meteen lezen.. ben zeer benieuwd:D
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen