woensdag 25 november 2015

Vakantie/ Portugal Algarve

Een paar weken geleden had ik herfstvakantie en stond ik nog met mijn beide benen op de grond in Portugal! 
Ik kan het mij eigenlijk niet voorstellen. Ik heb een super leuke vakantie gehad en ik heb zelfs lekker genoten van het zonnetje in mijn bikini, wie kan dat nou zeggen in de herfstvakantie? Ik had jullie nog wat sfeerbeelden beloofd die ik heb gemaakt. Take a look!

Voor de tweede keer in mijn leven pakte ik het vliegtuig en vloog ik naar een tof land. Portugal is een heel groot land en samen met mijn ouders en twee zusjes vloog ik naar de zuidelijke eindbestemming Albufeira, dat ligt in het gebied Algarve.

Toen we aankwamen op ons park, hadden we niet verwacht dat het zo groot was. Overal waren diep blauwe zwembaden te zien met grote palmbomen. Toen we naar ons appartement gebracht werden namen we gelijk een kijkje over het hele park. Al snel werd er ontdekt dat we uitzicht op de oceaan hadden. We verbleven in een echt strandhuis en vanaf mijn kamer had ik uitzicht op de Atlantische Oceaan met palmbomen en cactussen. Mijn moeder had dit expres zo geboekt. Vanaf ons balkon konden we met een paar trappen naar beneden om bij de oceaan te komen, zo bijzonder!
Ik heb veel dorpjes en plekken bezocht in Portugal, waaronder de Kaap. Algarve staat bekend om de mooie stranden met rotsen en natuurlijk heb ik die ook gespot! Als je in de Algarve bent, is de Kaap echt een aanrader. Het is er zo ontzettend mooi! Je ziet vooral veel bijzondere rotsen aan de kust van de oceaan.

De stranden in Portugal zijn net pareltjes! Hoe warmer de temperatuur is, hoe meer mensen op het strand te vinden zijn. Naast dat we stranden hebben bezocht, hebben we ook gevaren op de Atlantische Oceaan. Zo gingen we in een gave speedboot, opzoek naar dolfijnen! Helaas hebben we geen enkele dolfijn kunnen zien. Waarschijnlijk was het toch net iets te fris op het water. Super jammer natuurlijk!

Nadat we een paar dorpjes hadden bezocht kwamen we ook nog een paar kraampjes tegen met ontzettend veel dupes van de Michael Kors tassen! Ik blijf de echte toch het mooiste vinden.

Ook hebben we nog een jeep safari gehad, ook enorm leuk om een keer mee te maken. Nadat we de safari hadden afgelegd, gingen we typisch Portugees eten. Kip piripiri is een specialiteit van de Portugezen. Leuk om een keer te proberen, maar voor mij toch net te scherp.

Ik heb echt de vakantie van mijn leven gehad, het was heel gaaf! Ben je de keer in de buurt van Portugal? De Algarve is de moeite waard om een keer te bezoeken.

Ben jij weleens in Portugal geweest?


8 opmerkingen:

 1. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar wat ziet het er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige foto's heb je genomen! Lijkt me een heel mooi land om naartoe te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Algarve is echt een prachtig gebied! Portugal heeft de afgelopen twee jaar echt mijn hart gestolen, zo'n mooie natuur! Je foto's zijn echt prachtig, wauw! Om bij weg te dromen... (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh deze post is nodig. De warmte straalt van de foto's af. Zit liever daar dan hier haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is het daar mooi zeg! Ik ben nog nooit in Portugal geweest, maar staat zeker op mijn 'must-see' lijstje :) Ook gaaf zo'n jeepsafari!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! Ik ben zelf nog nooit in Portugal geweest, maar het lijkt mij erg leuk om er eens heen te gaan! De Algarve lijkt mij vooral wel heel mooi ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooie foto's, ik heb spontaan zin in een citytripje.

  BeantwoordenVerwijderen