woensdag 27 januari 2016

De woontrends van 2016/ interieur tips

Het jaar 2015 was mijn jaar als het om interieur gaat! Ik bekijk de laatste tijd veel inspiratie op het gebied van woontrends en ik shop graag leuke spulletjes voor mijn kamer. 2016 is een nieuw jaar en met natuurlijk genoeg nieuwe trends. Vandaag deel ik een portie vol lifestyle met allemaal leuke woontrends!


Huid en poederkleuren 
Zachte kleuren zijn de must in 2016 voor in het interieur, met name de huidskleuren en niet te vergeten poederkleuren! Je kan hierbij denken aan spullen die gemaakt zijn van aardewerk. Zelf vind ik het leuk om juist details te kopen in deze tinten, zo kan je het combineren met warme en lichte kleuren.

Okergoud is het nieuwe okergeel
We kennen allemaal de kleur okergeel, maar haar zusje; okergoud gaat het volgens veel magazines het heel goed doen dit jaar! Deze trend vind ik zelf het minst leuk, okergoud is totaal mijn kleur niet. Alleen in details vind ik het mooi, maar dit is natuurlijk helemaal persoonlijk.

Vintage wordt weer hip
Eigen gebreide kleedjes in je huis zijn super hip! Ook heel tof dat het selfmade is, zo kan je het kunstwerkje laten pronken in het interieur.  Je kan het kleedje heel nonchalant over een stoel neerleggen of natuurlijk als vloerkleed.

Dit waren een paar nieuwe trends op het gebied van interieur die je dit jaar kan verwachten. Ik heb nog meer leuke tips en woontrends voor je klaar staan. Zou je het leuk vinden als er een vervolg op dit artikel komt? Laat het mij even weten in de comments. Ik merk namelijk dat ik het steeds leuker vind om over interieur te schrijven. Let me know!

12 opmerkingen:

  1. Leuk om dit te zien ik ben ook veel bezig altijd met mijn huisje. Ik vind dit soort artikelen altijd leuk en inspirerend om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wit en gezellig zoals de eerste foto's vind ik echt mijn stijl.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Okergoud is het nieuwe okergeel, gelukkig heb ik die kleur al op mijn muur in de woonkamer dat scheelt. Vintage daar hou ik ook van. Gelukkig geen gekke trend dit jaar. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is deze heel erg mooi.
    Vooral dat kurkje vind ik super mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een heerlijke woontrends zijn het om te zien...zelf vind ik de hangstoel echt geweldig. ook die ronde krukjes vind ik geweldig leuk om te zien in de winkels...elke keer sta ik te twijfelen of ik er eentje zal kopen voor in ons kabouterhuisje...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hout en poederkleurtjes. Alles wat ik wil hihi
    Ben de laatste tijd heel erg bezig met meer zoeken wat ik zou willen in mijn eigen huisje (die er nog niet is) maar ik blijf hier toch op terug komen hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg leuk artikel! Ik vind alles mooi, ik houd enorm van lichte kleuren <3 Het hout en de poederkleuren spreken mij ook erg aan. Foto's & afbeeldingen in de kamer vind ik ook super!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit soort artikels vind ik zó leuk om te lezen! Ik ben helemaal dol op interieur, leuk om zo inspiratie op te doen! Vintage begint stilaan mijn hart te veroveren, een aparte maar leuke stijl!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dit is mijn stijl en dit komt zeker in mijn huisje.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dit is zo leuk!! Ik hou van plaatjes kijken :) Van die kleedjes zijn echt tof, net als zo'n hangstoel, geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ow wauw wat mooi :) ik heb zelf een beetje robuust met modern gecombineerd in mijn woning. Heb een
    kloostertafel maar wel moderne stoelen eraan staan. Ik hou daar wel van :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke inrichting heb je, zelf hou ik meer van een
    industriële tafel met vintage houten stoelen eraan. Dat geeft echt sfeer in huis!

    BeantwoordenVerwijderen