zaterdag 2 januari 2016

Sweet: Snowfairy

Naast badbombs, lipscrubs en andere verzorgingsproducten zijn showergels ook één van de specialiteiten van de keten Lush. Thuis hebben wij helaas geen bad, dus een showergel komt helemaal goed uit! Al een paar maanden stond de editie ''Snowfairy'' op mijn wishlist. Nu staat de zoetekauw eindelijk in de douche!


Eerlijk is eerlijk, ik ben helemaal fan van de winkel! Als er maar een Lush winkel te bekennen is moet ik altijd even een kijkje nemen. Aangezien ik in september mijn laatste Lush goodies kocht, werd het weer nodig eens tijd voor iets nieuws.

Het is al een tijdje winter, maar deze week merkte ik pas echt dat het seizoen is aangebroken. Tijd voor wintergeurtjes! Online was Snowfairy (de kersteditie) helemaal uitverkocht. Maar ik had geluk! Eline ging naar Engeland en wilde de showergel voor mij meenemen, super gaaf!

Eline heeft voor mij het flesje van 100 ml meegenomen. Het is een klein flesje, maar met de perfecte inhoud. Op verschillende blogs heb ik gelezen dat deze editie een musthave is. Dat maakte mij wel erg nieuwsgierig!

De verpakking ziet er knallend uit, typisch Lush! Maar hoe ruikt het? De geur Snow Fairy is een hele zoete geur. Je kent vast wel die hele zoete aardbei limonade, daar ruikt het naar! Om heel eerlijk te zijn snap ik niet helemaal waarom deze geur juist in de kerstcollectie zit. Ik vind het eerder een echte zomer geur. Bij de winter zit ik eerder te denken aan mint geuren, zoals bijvoorbeeld menthol.

Los van dat, ruikt de geur wel erg lekker! Je moet wel van zoetigheid houden. Anders is deze editie waarschijnlijk niets voor jou.

Als het goed is komt deze topper elk jaar weer terug in de kerstcollectie van Lush. Ik ben enthousiast! Hopelijk heb je een beetje geluk gehad, in de Lush sale was deze sweety ook te vinden. Anders raad ik je aan om het eind dit jaar te scoren.

Staat deze zoetekauw ook in jouw stash?


14 opmerkingen:

  1. Ik baal ontzettend, ik ben hem deze keer helemaal vergeten te halen/bestellen. Hij is zooo lekker!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben echt ontzettend benieuwd (net zoals ieder jaar eigenlijk) hoe deze ruikt op de huid omdat die in de fles zo zoet is!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh, deze heb ik al eens eerder geroken en hij is zoo lekker. Maar ik vind hem ook meer geschikt voor de zomercollectie :P

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohhh, wat schattig dit kleintje, ik ken de geur niet maar heb al zo vaak iets goeds er over gelezen....wat onwijs lief dat Eline hem voor je meegenomen heeft...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik denk dat iedereen kent Lush een beetje. Een heerlijk product hebben ze. Jammer dat je thuis geen bad hebt. Dit zal wel mijn product kunnen zijn, want ik ben gek op zoete geur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze lijkt me zo lekker! Ik ben echt dom geweest om het niet proberen te scoren!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb hem zelf niet, maar in de winkel al te vaak geroken. Hij is heerlijk en inderdaad enorm zoet!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit lijkt mij een fijn product. Ik wil het wel eens proberen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heerlijk is deze, ben er ook helemaal weg van.. Zelf kan ik het ook niet laten om een kijkje te nemen in de winkel, wordt er helemaal happy van..

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat, moet ik nog een héél jaar wachten om deze douchegel te kunnen scoren? ;-)
    Op lekker ruikende douchegels ben ik ook heel erg dol. Maar ik heb er nog nooit een van Lush geprobeerd. Ik zal eens kijken of ik daar nog aanbiedingen van tegen kom.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hij ziet er wel erg lekker uit. Ik hou ook wel echt van zoete geuren dus dit is wel iets voor mij

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Aaahhh..... Lush �� Heerlijk! Kan ik ook zooo van genieten.

    xxx Pearl

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw wat een super leuke product is het zo te zien.
    Ik zelf hou enorm van douchegel heb het liever dan badschuim.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Had m zelf ook meegenomen, ruikt inderdaad heerlijk! En ik ben het met je eens, het is een beetje een zomerse geur.

    BeantwoordenVerwijderen