zaterdag 23 januari 2016

Taupe-less Beach/ O.P.I

Een paar artikelen terug heb je kunnen lezen dat mijn moeder en ik een manicure behandeling hebben gehad. (Je kan het hier terug lezen.) We hebben ons zelf even een dagje in de watten gelegd. Super gezellig, een mum and daughter day! In het artikel heb je kunnen zien dat mijn nagels in een taupe kleurtje werden gelakt, met een paarse ondertoon.  En ja hoor; ik kon het niet laten, ik heb de nagellak natuurlijk bij het welness center gekocht!

Dit lakje had ik stiekem al een tijdje op het oog, het was alleen in de winkels niet meer verkrijgbaar. De collectie Brazil is namelijk al lang uit de winkels vertrokken, maar dat houd mij niet tegen! Ik ben verliefd op het kleurtje.

Het kwastje is net zoals bij de andere nagellakjes van O.P.I, super fijn! Telkens wanneer je een laagje aanbrengt loopt de lak in elkaar over waardoor je een hele mooie dekking creëert. Nu moet ik bekennen dat ik diehard fan van O.P.I ben en dat het merk bij mij op nummer één staat.


De kleur van de nagellak vind ik zo onwijs mooi, helaas is de diepte in de kleur niet helemaal te zien op de foto's...

Het enige nadeel aan deze lak dat ik zo kan bedenken is de tijd dat het blijft zitten. Zonder base en topcoat blijft de lak namelijk niet super lang zitten. Toevallig heb ik voor mijn verjaardag een base en topcoat gekregen van O.P.I en met deze basis lagen is de nagellak beter en net een tikje mooier.


Met een base en topcoat is deze nagellak een pareltje! Het blijft ongeveer twee weken zitten met glans en de gave taupe kleur. Zoals je in het vorige artikel las is dit echt mijn winter kleurtje van 2016, maar ik denk dat ik deze nagellak natuurlijk ook niet kan laten staan in het voorjaar!

O.P.I- Taupe-less Beach is te koop voor €14,95 bij de drogisterij.

Wat is jouw favoriet als het om een nagellak merk gaat?


12 opmerkingen:

  1. Ik heb niet echt een favoriet nagellak merk! Erg, of niet? Misschien Kiko en Rimmel een beetje, maar heb dan ook niet echt vaak Opi gehad. Mooie kleur is dit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie nagellakje is dat.
    De kleur is dan ook weer zo mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooi kleurtje! Rimmel is een van mijn favoriete nagellak merken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een aparte kleur, wel leuk dat hij in het flesje zo anders toont dan op je nagels...echt een favoriet merk heb ik niet maar de lakken die ik wel fijn en mooi vind om te gebruiken zijn de lakken van Color club....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit is een heel mooi kleurtje, groetjes, Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het kleurtje smelt ik echt voor alleen opi is niet een van mijn favoriete merken. Wel de Color Club lakjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooi kleurtje, lekker neutraal daar hou ik van!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat gezellig zeg een dag moeder en dochter samen manicure behandeling ondergaan. Ik verbaas me helemaal niet dat je verliefd bent op de kleur. Heel erg leuke kleur om te zien. Jammer dat zonder base en topcoat de lak niet lang blijft zitten. Gelukkig is er een oplossing.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hele mooie kleur, en wat fijn dat 'ie zo lang blijft zitten! x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtig zo'n dusty kleurtje, me like!

    BeantwoordenVerwijderen