zaterdag 5 maart 2016

Deodorant: Rituals Sakura Silk

Ze zijn er in spuitbussen, rollers in neutrale of heftige geuren; ik heb het over deo! Ik kan echt niet zonder deodorant. En ik denk dat ik niet de enige ben! Ik heb al veel deodorants verslonden, maar geen één geur kan op tegen deze Rituals deodorant. No way!

Om heel eerlijk te zijn ben ik niet heel erg bekend in de Rituals winkels. Ik kom er regelmatig hoor, maar ik slaag niet heel vaak. Daarom is het zo leuk dat ik eindelijk een product heb gevonden bij de keten.

Rituals over de deodorant:
Al eeuwenlang wordt er in Japan de jaarlijkse bloei van de Kersenbloesem gevierd. De Kersenbloesem, de Sakura, markeert het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er vol overgave van moet genieten. Geïnspireerd door deze traditie combineert onze Sakura collectie het zoete aroma van Kersenbloesem met de verzorgende eigenschappen van Rijstmelk. Zo ervaar je elke dag als een prachtig nieuw begin.


De deodorant fles vind ik er erg fris uitzien. Ook leuk vormgegeven met de groene blaadjes, dit past echt bij Rituals. Het flesje is niet heel groot, waardoor het makkelijk mee te nemen is. In verhouding met de prijs vind ik dat persoonlijk niet helemaal eerlijk.

De geur van de deodorant vind ik onwijs lekker! Het is een frisse, bloemige geur. Ook vind ik de ondertoon van the smells iets van kokos weg hebben. Het is een aparte geur die ik nog niet eerder heb geroken. Als ik de deo heb gebruikt vind ik ook geen vlekken in mijn kleren. Het is een transparante deodorant dat bij mij een halve dag blijft zitten. Helaas geen hele dag wat Ritals omschrijft. Don't worry, ik spuit graag bij!

Rituals heeft mij echt verbaasd! Sommige geuren uit de nieuwe collectie van Rituals zijn niets voor mij, maar deze fles absoluut wel!

Rituals- Sakura Silk kost €8,00 zowel online als offline.

 

9 opmerkingen:

 1. Deze geur heb ik als douchgel heerlijk! Ik wist niet dat ze deo hadden, vind het wel aan de prijzige kant.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt me nou echt een heerlijke deodorant!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke Deodorant is het.
  Het flesje opzicht vind ik zo geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoals je die geur omschrijft lijkt het me zeker een lekkere deo!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Ik heb de douchegel van deze geur, en ik ben helemaal hooked. Dus deze zal ook wel wat voor mij zijn! Fijne review :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen kocosnootje hoor!!!!! Niet liegen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wist niet eens dat ze deodorant hadden van Rituals. Wat een fijne review, misschien ga ik hem eens proberen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier heb ik de bodycream van, echt een zalige geur!
  En niet zo kunnen slage bij Rituals? Ik moet er echt vandaan blijven uit portemonnee behoud :)
  groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat lijkt mij deze heerlijk! Ik hou van Rituals...

  BeantwoordenVerwijderen