woensdag 30 maart 2016

Over school, interviews en leuke planningen

Het is eigenlijk weer iets te lang geleden dat ik een persoonlijk artikel online zette, terwijl ik dat wel altijd leuk vind om te plaatsen. Daarom babbel ik je helemaal bij in dit artikel! Van sneak peaks, tot over mijn opleiding en leuke plannen die mij te wachten staan.


De winter zit er alweer een paar daagjes op, dus dat betekent dat ik weer een paar leuke dingen in mijn agenda heb op geschreven. In de lente en in de zomer, staat mijn agenda meestal een tikje voller dan in de winter, door leuke uitjes, festivals en andere plannen. Heb jij dat ook?

Opleiding
Over een paar weken gaat de laatste periode van het eerste jaar op het Cibap in. Dan zit mijn eerste jaar erop als student. Het gaat zo enorm snel! Ik merk wel dat ik het steeds drukker krijg op school, vandaar dat het niet steeds lukte om twee artikelen per week online te zetten. I'm so sorry! Over school gesproken, op Cibap werken wij met projecten en ik heb al een aantal leuke dingen gehoord over het nieuwe project. Het gaat over festivals, onwijs leuk!

Interview met...
Ik kan eindelijk verklappen dat ik weer uitgenodigd ben voor een nieuw festival! Het is de bedoeling dat ik een special guest ga interviewen, of in dit geval zijn het meerdere mensen. Helaas kan ik nog niet zeggen wie ik ga ontmoeten. Maar zodra het interview vast staat, kan je weer een uitgebreid artikel verwachten, hier op Vanilles. Ik kan niet wachten en hopelijk jij ook niet!

Planningen
Zoals je al gelezen hebt ga ik naar Dance 4 Liberation dit jaar, ik heb er onwijs veel zin in. Verder staan er nog twee andere festivals op de planning. Het derde festival dat ik in juli ga bezoeken, is het festival waar ik Lil Kleine vorig jaar interviewde.

Bloggen/ Enquete invullen
Ik ben eigenlijk ook wel erg nieuwsgierig naar welke soorten artikelen jullie vaker willen lezen op Vanilles. Zou je de enquete voor mij willen invullen? Ik wil Vanilles graag verbeteren.

                                                                   

4 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk allemaal! Voor mij zit er geen festival of vakantie in dit jaar, waarschijnlijk. Ben benieuwd naar het interview :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het eerste jaar er bijna op zit. Ben benieuwd wie je gaat interviewen op het festival!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor. Heerlijk als je al wat op je planning hebt staan. Ik zelf houd de laatste tijd mijn agenda wat open, om zo meer spontanere dingen te doen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Special guest ga interviewen voor een nieuw festival dat lijkt mij super spannend zeg. Dat het je niet lukt 2 keer per week te posten door de drukte dat begrijpen wij wel hoor. De school is zeker erg belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen