zaterdag 26 maart 2016

Last minute interieur tips voor pasen

Morgen en overmorgen is het alweer Easter! Paaseieren, een paastak en de brunch/ lunch zijn niet te vergeten op deze dag. Maar wat zijn de trends op het gebied voor pasen in het interieur? Zelf vind ik het leuk om met pasen het interieur net iets meer sfeervol aan te kleden. Maar hoe doe je dat op het laatste moment leuk? Today tips en boordevol inspiratie.


Laten we beginnen bij de paastak! Hoe kun je zo'n tak nu eigenlijk leuk versieren? Dat kun je doen door een thema te gebruiken, die ook weer matched met alle aankleding in je huis. Je hoeft niet persé hele dure dingen aan te schaffen voor een leuke sfeer in het interieur. Ga buiten bijvoorbeeld opzoek naar grote veren en bloemen. Of pak een zwarte stift in de aanslag! Hoe leuk is het om quotes of printjes op eieren te tekenen? Super makkelijk en het geeft toch een leuk effect. Zelf vind ik de laatste tijd de monochrome sfeer ook wel weer iets hebben. Dit zie je in de rechter foto.

Dan het opdekken van de tafel. Hoe pak je dat aan? Haal het mooiste servies dat je hebt uit de kast en zorg ervoor dat de kleuren die op tafel staan, bij elkaar passen. Ik vind het zelf leuk om de Scandinavische stijl naar mijn oer Hollandse huisje te halen. In deze stijl zie je vooral lichtje kleuren en kleedjes. Probeer printjes terug te laten komen in andere items. Dek je de tafel bijvoorbeeld op met een grijs tafel kleedje? Dan is het tof om marmeren kaarsjes op tafel te zetten.

Verpakkingen van etenswaren staan niet heel sfeervol op tafel. Haal die daarom van tafel. Kan je bijvoorbeeld kiezen voor hagelslag op de brunch? Doe de muisjes dan in een klein, leuk bakje. Drinken kan je trouwens van te voren inschenken. De thee kan je in een mooie theepot op tafel zetten.

Ik hoop dat je wat gehad hebt aan deze last minute tips. Ik wens je alvast een vrolijk pasen!

Wat ga jij doen met pasen?


Bron: Pinterest

7 opmerkingen:

 1. Dat is leuk zwart en wit. Weer eens iets anders dan veel kleuren. Al heb ik zelf thuis ook alleen maar gekleurde paas spullen hoor. ;-) de Scandinavische stijl is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi gedaan! Heel leuk, dat zwart-wit. Fijn paasweekend :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit staat allemaal zo leuk! Ik vind die kuikentjes ook altijd zo schattig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tips! Ik ga niet iets speciaals doen met pasen. Lekker thuis met mijn vriend. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuke tips zijn het meid.
  Leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goede tips! Die grafische eieren zijn echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen