woensdag 16 maart 2016

Trend: Babylights

Naast een assige coupe en de lob (lange bobline) is er nieuwkomer op het gebied van haartrends! Sinds ik last year voor de eerste keer highlights heb gezet, (dit kan je hier lezen) houd ik mij nog meer bezig met haartrends. Highlights geven niet alleen een glow in het haar, maar ook de sunkissed look. Vandaag introduceer ik je het zusje van alle nieuwe haartrends: babylights!

Babylights worden heel fijntjes op je haar gezet doormiddel van de balayage techniek. Het lijkt heel erg op highlights, de plukjes zijn alleen iets dunner. De babylights techniek is tot maximaal twee tinten lichter dan je eigen haarkleur. Hierdoor lijkt het alsof je net terug bent van een zonvakantie, het oogt heel naturel!

Doordat het heel natuurlijk in je coupe staat, heb je gelukkig ook niet zo snel last van uitgroei. Hoe subtieler, hoe natuurlijker!

Ik zit er over na te denken om over een paar weken ook weer naar de kapper te gaan. Ik wil ook graag iets anders in mijn haar. De highlights van vorig jaar vond ik heel erg tof! Wie weet ga ik deze keer ook voor babylights. Heb jij een leuke tip voor mij?

In verband met school komt er deze week geen tweede artikel online. Sorry, ik heb het heel druk op school!


9 opmerkingen:

 1. Ik ben dol op highlights al doe ik dat niet vaak. Ik moet eerst mijn haar lichter verfen en dan een deel bleken voor highlights dan kan ik inzetten wat niet altijd goed is voor mijn haar. Ik ben benieuwd wat gaat je doen met je haar. Goed dat je even eerst aan schoon denkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie trend! Misschien iets om over na te denken.

  Succes met school!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love this, ik moet misschien ook maar weer eens wat doen aan mijn haar haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het prachtig en super natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze subtielere variant van de highlights lijkt me wel iets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind babylights heel erg mooi. Highlights zelf zijn al heel natuurlijk en babylights eigenlijk nog natuurlijker! Ik zou het als ik jou was wel laten zetten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat leuk! Wil binnenkort naar de kapper, dit is zeker een idee!

  BeantwoordenVerwijderen