zaterdag 14 mei 2016

Bye sneakers, hello high heels!

Een paar dagen geleden kwam mijn bestelling van La Strada eindelijk binnen! Weet je nog dat ik vorige zomer een paar leuke zomerschoenen onder de €55,00 voor je op een rijtje had gezet op Vanilles? Ik stelde jullie toen voor aan het nieuwe schoenenmerk. Ik mocht deze keer een paar high heels uitzoeken en geloof me; als meiden dat te horen krijgen worden ze heel enthousiast!

Heel toevallig stond die week erop net een gala gepland! Terwijl vriendinnen hun gala outfit al uitgezocht hadden, was ik eigenlijk nog opzoek naar de perfecte schoenen voor onder mijn gala jurkje.

Ik had nog niet iets specifieks in gedachten, dus besloot ik eens op de website van La Strada te zoeken. And guess, Binnen no time had ik heel tof paar gespot. Zwarte pumps met snake print! 
Yeah, na een paar dagen werd de schoenendoos al thuis afgeleverd. Ik vind dat de schoenen een heel tof, vlot model hebben. Ze zijn eindeloos te combineren! Aan de achterkant zit een rits, waardoor je makkelijk met je voet in de pump kunt schieten.  Het slangenprintje valt ook lekker op, zo leuk!

Dan de hoogte. Ik had om eerlijk te zijn niet verwacht dat de hakken zo enorm hoog zouden zijn. Op de website had ik wel gezien dat het high heels waren, maar niet zo hoog! Op de site kon ik helaas niet lezen hoeveel centimeter de hakken zouden zijn. Nu heb ik daar zelf geen moeite mee, maar als je niet gemakkelijk op hele hoge schoenen kan lopen is dit paar niets voor jou.

Ik schat dat de heels zo ongeveer 15 t/m 20 centimeter hoog zijn. Het is even wennen maar ik liep er zo op weg, that's girl power haha! Ik hield het helaas niet vol om de hele avond op deze beauties te lopen. Het is best lastig om lekker te dansen als je deze lovies aan hebt. Vandaar dat ik mijn witte all stars uiteindelijk op het gala heb aangedaan. Stel je gaat uiteten of er is een andere speciale gelegenheid, dan is dit paar echt een aanrader. Deze schoenen zijn een keer iets anders en zo onwijs mooi!

Draag jij weleens high heels?

7 opmerkingen:

 1. Wauw, deze zijn echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is ook heel tof paar. Ik hoop dat je er heel veel plezier mee hebt. Ik zie mijzelf ook zulke schoenen lopen, wel wat minder hoog..haha gelukkig heb je daar geen last mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor! Allen ik zou er echt niet meer dan 5 minuten op kunnen strompelen denk ik haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow ik vind ze echt heel gaaf eruit zien! -x-

  www.marushilifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Even wennen, ik liep er zo op weg... Wow, ongelofelijk, ik zou mijn enkels breken helaas. Dus ben wel jaloers op je! De schoenen zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo heels! Wat zijn ze mooi. Loop er ook graag op. Als je echt een avond flink losgaat doe er dan gelkussens in voor de bal van je voet.

  BeantwoordenVerwijderen