woensdag 4 mei 2016

Sleek Face Form/ Low budget gezicht shapen

Als beauty fanaat houd ik natuurlijk alle trends op het gebied van make-up in de gaten. Om één trend kon ik de afgelopen maand echt niet heen, contouren is hipper de pip! Kim K staat de laatste tijd bekend om haar contouring skills. Door schaduwen te creëren op bijvoorbeeld de junkbeenderen, komen de vormen van je gezicht meer naar voren. Dit zorgt voor een hele mooie diepte. Hoe vaker je het doet, hoe makkelijker shapen kan zijn. Ik heb een mooie budget variant voor shapen gevonden. Kijk je mee?

Sinds ik laatst het Contouring & Blush Palette van Sleek heb gekocht, ben ik helemaal fan van contouren!
Door schaduwen in je gezicht, komt een make-up look toch meer tot haar recht. Eerlijk is eerlijk, voor een daily school look zet ik mijn junkbeenderen toch iets minder heftig aan dan bij een feestje.


In het palette zitten drie verschillende kleuren. Een kleur voor blush, highlighter en een bronzer. De pigmentatie ziet er inderdaad goed uit. Ik zat trouwens te twijfelen tussen dit palette en het palette met alleen de highlighter en bronzer. Uiteindelijk heb ik toch voor het eerste palette gekozen, de Face form!  And i am happy! De kleurtjes zijn opvallend en niet te poederig. 


In het palette zit ook een spiegeltje, enorm handig voor onderweg! Zelf breng ik de bronzer alleen aan op mijn junkbeenderen. De Kim Kardashian make-up look vind ik voor mezelf toch iets te heavy met dit palette. Ook lijkt het mij stiekem een beetje lastig om net zo te shapen als Kim K. 

Ik gebruik dit palette nu bijna iedere dag! Wel vind ik het soms een beetje lastig om de bronzer goed te blenden. Zorg er dan namelijk voor dat je een goede kwast in de aanslag hebt. In combinatie met de bush en highlighter is dit palette een pareltje! Ideaal dat het best een klein palette is. Zo past het gemakkelijk in mijn make-up tasje en kan het overal mee naar toe. Ik ben helemaal om! I'm so exciting over mijn eerste Sleek product, ik ben heel benieuwd of alle andere producten van Sleek net zo goed zijn.

Sleek Contouring & Blush palette kost €13,00 en is verkrijgbaar bij de drogist. 5 opmerkingen:

  1. Ik vind de bronzer van deze setjes ook lastig te blenden, maar verder en heel fijn setje wat niet al te slecht is voor de portemonnee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb dit palette al een paar voorbij zien komen op andere blogs. En nu hier weer. Ik wil hem ook hebben. Hij is mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit ziet er echt een pareltje uit! Top :)

    BeantwoordenVerwijderen