zaterdag 30 april 2016

Berlin There Done That/ O.P.I

Taupe is de kleur van 2016! Niet alleen op het gebied van interieur vind ik de kleur erg gaaf, maar ook voor op mijn nagels! In het vorige artikel op het gebied van nagellak las je alles over Taupe-less Beach, maar nu laat ik jullie kennis maken met het zusje van deze prachtige tint. O.P.I verkoopt namelijk al een tijdje een musthave kleur genaamd: Berlin There Done That.


Taupe-less Beach heeft een paarse ondertoon, terwijl There Done That een koelere kleur is met een diep grijze ondertoon. Op de foto's zie je mijn nieuwe nagellak kleur, check hoe gaaf the color is!
De mooie nagels die je trouwens op de foto ziet, zijn van mijn zusje. Ze heeft de perfecte lengte nagels, so pretty!

Het nagellak kwastje vind ik net zoals bij de andere nail polish van O.P.I heel fijn! Toch zijn sommige meningen verdeeld over het kwastje van de nagellak. Ik hoor namelijk verschillende meningen. Zo hoorde ik laatst dat sommige meiden het kwastje net te groot vinden voor hun nagels. Ik ben het daar niet mee eens, ik vind het juist een van de beste! Wat vind jij?

De kleur van deze nieuwe lak is voor mij de bom, wauw wat een toffe kleur! Ik vind het wel jammer dat ik ook voor deze lak een base en top coat moet gebruiken als ik wil dat de lak langer blijft zitten.


De kleur blijft net geen twee weken zitten, wel als je de chips bijwerkt natuurlijk. Samen met Taupe-less is dit mijn favoriete kleur nagellak op dit moment. Ik merk dat ik de laatste tijd eerder naturelle kleurtjes uit de kast pak. Als het vol op zomer is pak ik denk ik weer een aantal knal kleuren uit mijn stash. En jij?

Berlin There Done That is tekoop voor 14,00 bij de drogisterij.5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleur! Ik ben ook gek op Taupe kleuren maar in de zomer pak ik ook veel vaker felle kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi Taupe, daar houd ik wel van! Ook wel een gave naam eigenlijk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit kleur klassiek. Al gebruik ik hem niet vaak, omdat ik die hard fan ben van frisse nagellak. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi kleurtje, ik vind taupe ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen