zaterdag 23 april 2016

Mijn hardloop playlist

In het artikel over hardloop outfits, kon je alles lezen over de perfecte hardloop look. In dit artikel haak ik daar op in, alleen dan op het gebied van muziek! Ik heb speciaal voor het hardlopen een muziek playlist aangemaakt. Binnenkort trek ik namelijk de hardloopschoenen weer aan, samen met vriendinnen!

Als ik aan muziek voor het hardlopen denk, komen er een aantal toffe nummers naar boven. Daarom staan er vier leuke nummers voor je klaar. Ik vind het soms wel lastig om de perfecte hits in de playlist te zetten. Maar deze vier springen er wat mij part uit.Het nummer van Eva Simons heeft verschillende tempo's in het lied. Dit vind ik zelf erg fijn als ik ga hardlopen. Verder heeft het ook een leuk deuntje!


AlunaGeorge geeft niet alleen summervibes met haar nummer, maar ook de motivatie om de sportschoenen aan te trekken. Vooral het stukje house in het nummer vind ik erg leuk!
                                                                    
                                                                            
Toen ik dit nummer voor de eerste keer op de radio hoorde, dacht ik dat Sia de zangeres was van Don't Let Me Down. Maar niets is minder, Daya staat te knallen op de speakers. Vooral het refrein vind ik leuk voor het hardlopen.


Martin Garrix heeft nog niet heel lang geleden een nieuwe single uitgebracht en ik vind het nummer zo onwijs leuk! Het heeft iet alleen een leuk deuntje, de festival sfeer maar geeft ook een goed tempo om op los te gaan.

Deze nummers zijn wat mij betreft de toppers van mijn hardloop playlist. Ik ben heel nieuwsgierig of jij ook een soort afspeellijst hebt voor het hardlopen. Ik ben best wel nieuwsgierig of er meer meiden zijn met een speciale afspeellijst.

 Welke muziek luister jij als je gaat hardlopen?

                                                  
                                                                

8 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik luister het liefst de playlist van slamfm via Spotify tijdens het hardlopen of ik train met een geluidsfragment van Evy. In die van slamfm staan deze nummers ook, vind ik zelf ook heel erg fijn om op hard te lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik luister het liefst de playlist van slamfm via Spotify tijdens het hardlopen of ik train met een geluidsfragment van Evy. In die van slamfm staan deze nummers ook, vind ik zelf ook heel erg fijn om op hard te lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Muziek helpt gezellig te maken met sporten. Ik zelf neem haast nooit muziek mee als ik hardloop, ik weet ook niet waarom.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan goed begrijpen dat je met deze nummers lekker kan rennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke nummers! Ideaal om op hard te lopen inderdaad. Die van Eva Simmons is mijn favoriet. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Motiveerde nummers :-). Veel plezier met hardlopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe niet aan hardlopen haha dus ik heb geen speellijst tijdens het hardlopen. Ik heb wel een lijst op mijn computer staan voor als ik thuis wat oefeningen doe. Dat zijn vooral leuke meezing liedjes. Ik hou er bijvoorbeeld van om bij het liedje Paradise by the dashboard light wat oefeningen te doen en lekker mee bleren!

  BeantwoordenVerwijderen