zaterdag 13 augustus 2016

Review: Leren All Stars

All Stars zijn schoenen die altijd met de trends meegaan. Het zijn leuke/ makkelijke schoenen die bijna overal mee te combineren zijn. Twee jaar geleden kocht ik mijn eerste paar, Helaas konden mijn schoenen niet alle uitjes en feestjes meer aan en besloot ik nieuwe te kopen. Dit keer koos ik niet zomaar witte stars; maar witte, leren All Stars.

Naast mijn favoriete paar Nikes, zijn witte schoenen ook wel heel erg handig! Het staat niet alleen leuker in de zomer, het komt ook net iets frisser over.

Helaas zit er niet echt steun in de schoenen. Als je hele erge rugklachten hebt, raad ik je aan om hier niet 24/7 op te lopen. Veel meiden gebruiken All Stars als schoenen voor het uitgaan, witte schoenen zijn niet heel erg handig. Kuch Kuch!

Ik vind deze leren schoenen misschien wel leuker dan de basic versie! Onwijs veel girls hebben de witte basics in hun kast staan, dit is net even iets anders. Bovendien zijn deze leather shoes net iets stoerder, like it!

-Converse All Stars  €90,00-

Doordat ik voor de witte versie heb gekozen zijn vlekjes helaas wel eerder zichtbaar. Een wasbeurt in de wasmachine kas helaas niet met het zusje van de witte, basic All Stars. Wel heb ik gelezen dat Vaseline het wonder middeltje is tegen witte/ leren schoenen. Smeer een laagje op je schoen met een zacht doekje, wrijf het in, laat de schoenen een paar uurtjes in de Vaseline staan en veeg het er vervolgens met een schoon doekje af.

Wat vind jij van mijn leren All Stars? 

5 opmerkingen:

 1. Ze zijn echt super gaaf en mooi :D ik houd echt van allstars.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn heel mooi! Vind Alstars ook hele mooie schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb ook een paar leren witte gympen en hou ze al jaren mooi met groene zeep. Ook heb ik een paar leren all stars tot de knie. Ze zijn supergaaf maar kan er niet op lopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!! Hou echt van allstars, deze zijn ook erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is inderdaad weer net dat beetje anders dan de basic witte versie die je zo vaak ziet. Echt mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen